Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibeknek mi bajuk van az...

A ballibeknek mi bajuk van az oroszokkal?

Figyelt kérdés
Azért mert most háborúznak? Amerika hányszor háborúzott már? Mégse utálták meg emiatt őket.
szept. 26. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
#6 nekem speciel velük is bajom van. És minden esetben el is ítéltem őket amikor emberkedni kezdtek. Persze vihar a biliben, mert egy senki kis suttyó vagyok...
szept. 26. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Ezt én sem értem. Hiszen '56-ban is milyen kedvesek voltak velünk! És most is önvédelemből megtámadtak egy országot, eddig kb. 1.5 millió ember halálát okozva. Hetente esnek ki ellenzékiek az ablakból, kerülnek börtönbe, fertőződnek meg sugárzó anyagtól, halnak meg a börtönben. Mi baja lehet velük bárkinek?! Rejtély.
szept. 26. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Tehát az amerikai agresszió rósz, orosz agresszió lyó. Nem, mind a kettő rossz dolog. Azonban azzal, hogy te csak az amerikai agressziókat ítéled el, azt bizonyítod, hogy egy hipokrita vagy, akinek nem maga az agresszió a baja, csak az, ha azt nem oroszok követik. Az oroszok nyugodtan támadjanak le mindenkit, romboljanak, igaz, te ruszofil hipokrita?

szept. 26. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
8%
A ballibek addig szerették Moszkvát, amíg az komcsi volt. Most, hogy a komcsik Brüsszelbe tették át a székhelyüket, őket kell ajnározni.
szept. 26. 21:01
 15/17 A kérdező kommentje:

"Málenkij robot" mond neked valamit?

Még az oroszfelszopó Origo is megemlékezett róla és ne gyere azzal, hogy "ezek nem azok az oroszok"

Trianon mond neked valamit?

És ne gyere azzal, hogy "ezek nem azok a franciák".

Don-kanyar mond neked valamit? Amikor halálba küldtek a németek minket. Idehaza pedig csomó embert a Dunába lőttek.

És ne gyere azzal, hogy "ezek nem azok a németek".

Na, kb ennyi értelme volt a hozzászólásodnak.

szept. 26. 21:03
 16/17 ascelpius ***** válasza:
94%

Haha, lol, egy szóval nem mondtam hogy a franciák vagy németek jobbak voltak.

A kérdés az volt, hogy az oroszokat miért utáljuk én meg válaszoltam hogy többek között azért mert közel 60 ezer magyart deportáltak Oroszországba kényszermunkára... És ez csak 1 bűnük

szept. 26. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
68%

Pedig az igazság az, hogy a németek és a franciák már másak, azok változtak. Ma egy Bundeswehr nem fog embereket a Dunába lőni, mint régen az SS, ahogy valószínűleg a franciák ma már nem lennének olyan szigorúak, mint Trianonnál, mert azok a társadalmak polgáriasodtak, fejlődtek. Azonban az orosz katonák ma is ugyanolyan háborús rémtetteket követnek el, mint a Vörös Hadsereg a második világháború végén. Egyébként halkan megjegyezném, hogy a Dunába lövetéseket nagyrészt a magyar nyilasok és csendőrök hajtották végre, a Budapesten harcoló német katonák sok esetben még meg is akadályozták az esztelen nyilas öldökléseket...

szept. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!