Ki tartja felháborítónak hogy Magyar Péter 100 milliókat osztott szét a haverjai és a ismerősei között ami közpénz volt?
Figyelt kérdés
Ez is bizonyítja hogy ha Magyar Péter hatalomra jutna akkor Gyurcsányhoz hasonlóan milliárdos nagyságrendűen lopná szét a közvagyont.szept. 25. 17:14
11/18 anonim válasza:
Tehát honnét veszed ezt, rágalmazásért mi jár azt tudod?
12/18 anonim válasza:
ui. azt tudom, hogy van valami parnapos képzésetek. (Előző voltam, köszi ha válaszolsz)
14/18 anonim válasza:
11
Még ő sem tagadta hogy a fidesznél ez volt a munkája.
15/18 anonim válasza:
Orbánnak azonnal le kellene mondania!
17/18 anonim válasza:
"Mennyit lehet keresni egy ilyen gyk-s alákérdezéssel és hogy kell leigazolni, hogy megkapd a kifizetést?"
Kérdésenként ötezer. Nem kell igazolni semmit. Vagy itt van a kérdés vagy nincs. Ha itt van mindenki látja, rajrad kívül.
18/18 anonim válasza:
A propaganda ide is elér.
Én ezt tartom felháborítónak.
Meg hogy amit a Fidesz csinál, azt keni másra. Mert ez a "magyar közpénzt spanok között elosztós", ez Fidesz módi. Hiába próbálja bárki is másra kenni.
Különben mindenki gázszerelőnek állna, úgy tudom jól fizet. Rémlik valami Lölő...
De lehet csak jók a kapcsolatai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!