szerintem irigyli egy kicsit Magyart. Hadházy anno fideszes politikus volt, szóval hasonló körülmények közül jönnek, de Magyar Péter jókor volt jó helyen, ezért felkapták.
Gyanús, hogy Hadházy honnan kapott egy csomó infót MP ügyleteiről. MP sem kezeli jól a helyzetet, de szerintem Hadházy sem.
Szerintem van valami amit tudhat Magyarrol.
A 2/3-ot viszont mindenfelekeppen meg kell torni mert ennyit meg senki nem lopott mint a Fidesz es soha ekkora korrupcio meg nem volt. Orban emberei kozul tobben is bekerultek a vilag 500 leggazdagabb embere koze a mi penzunkbol.
Ha nincs 2/3-ad akkor nem tudnak annyit lopni. Ezt jegyezzuk meg.
Már a kezdetektől támadta.
Meg fogják beszélni, találkoznak majd mint eddig is.
MP-ben legalább van annyi, hogy nem csak facebook-on írogat vissza, hanem találkozót beszél meg.
Mert Hadházy már évek óta a Fidesz illetve néha az ellenzéken belüli korrupciós ügyek/NER rendszer felderítésén dolgozik. Én ezért tisztelem is, mert legalább ő nem csak úgy ott ül a parlamentben és veszi fel a havi fizetését, hanem el is megy, levideózza, valamint feltárja ezeket az ügyeket.
Magyar Pétert azért szidhatja, mert azért mégiscsak a Fideszből jött, és érdemes szkeptikusnak lenni vele kapcsolatban (szerintem is egy jó politikus, de azért én is mindenkivel kapcsolatban szkeptikus vagyok). Majd 26 -ban támogatja, ha addig nem tud meg róla olyat, ami miatt esetleg ezt nem tenné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!