Egyetértetek Dúró Dóra mostani akciójával?
A Mi Hazánk országgyűlési képviselője azzal vádolja az ARC kiállítást, hogy deviáns propagandának ad teret, és a gyermekvállalás ellen kampányol.
„Az anyaságot többek közt a lebutulással és a piszkos ruhával azonosító, gyermekvállalás ellen kampányoló plakát jelent meg az egyébként deviáns propagandát is felvonultató ARC kiállításon” – írja a Mi Hazánk országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán.
Miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás. A Mi Hazánk ez ellen tettekkel is fellépett, átragasztottuk a plakátot pozitív szavakkal, például gondoskodás, szeretet, áldás, jövő – számolt be az akcióról Dúró Dóra.
Én nem tudom sajnálni a fércművet (az eredetit), ha valakinek annyi esze van, hogy saját maga ne tudja eldönteni akar gyerek vagy nem akkor nincs mit hozzáfűzni.
Dúró meg ingyenreklámot biztosított az egésznek, másképpen nem lenne ilyen "felkapott" az egész.
Magyarországnak az a nagy szerencséje, hogy kevés olyan ember van arányaiba, mint az itt lévők többsége.
Igazi elvtelen, szűk látókörű, gyűlölettől vezérelt, sötét lelkű emberek gyülekezete.
Elég végignézni a hozzászólásokat.
Szörnyű!
Még jó, hogy te itt vagy a lángoló értelmeddel.
Sajnos ez e hely olyan mint egy fekete lyuk.
Az én fényem elveszik itt.
De mind mondtam, hogy az a nagyszerű, hogy csak itt vannak ennyire sötét emberek, a vasóságba már ritkán fordulnak elő.
Mármint sok buta ember van, de ennyire elvtelen, szűk látókörű, gyűlölettől vezérelt, sötét lelkű csak itt gyülekezik.
A másik elnyomása és kiírtása az a mostani nyugati liberális fősodor fő jellemzője.
Én nem tartozom közéjük!
Annyira örülök neki, hogy szavakat nem találok rá!
Azzal hogy téged ilyen dolog elbizonytalanít az biztos jele annak, hogy nem szabad neked gyermeket vállalni.
A Nő sorsa az anyaság, és a háztartás (takarítás,mosás, főzés, és hogy a férfinak mindig legyen tiszta fehér inge)
Mi mást kezdhetne az életével a nő? Nat Unatkozna, és talán még boldogtalan is lenne.
A férfi más, ő gyerek nélkül kibírja, és feltalálja magát a világban az apaság nem éghető szükséglete, hiszen ő inkább férfi akar lenni, egy hadvezér, mint Maximus a Római (bár ő elveszti, megőlik a feleségét, és a fiát.)
Bizonyos nem könnyű a hadvezérek élete, és sorsa.
Az nem fér a fejembe, hogy évek óta világvége hangulat van, mégis téma a szaporodás. Atomháborúval, globális felmelegedés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!