Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter korrupciós ügye?

Magyar Péter korrupciós ügye?

Figyelt kérdés

[link]

Megint ugyanott tartunk: kibújik a szög a zsákból, és világossá válik, hogy Magyar nem más, mint egy NER-lovag. Nem tud más kategóriába tartozni. Így szocializálódott a közéletben, ez a táptalaja. Túlárazott, fölösleges, nyilvánvalóan korrupciós céllal készített szerződések. Biztosan nem ingyen csinálta, jutott Péter atyának is abból a kis büfépénzből.

A hívei azzal "érvelnek" Hazdházy posztja alatt, hogy jó, jó, persze, hát nem volt ez szép, de mégis csak a Fidesz leváltása a cél, ne most teregesse már ki Péter atya korrrupciós manővereit, amikor olyan jól megy minden. Kognitív disszonancia level 1000000000.

Dezsavűm van. '22 elején is ezt történt, csak akkor kommunikációs szinten. A nagy ellenzéki hajó léket kapott.A Fidesz megtalálta a kidolgozatlan részeket. Innentől olyan nyomást fog gyakorolni a Rogán-gépezet, amit Péter atya nem fog elbírni, és vele is elszalad majd a mikrofon, ahogyan elszaladt Márki-Zay Péterrel is. Az újabb Fidesz-kétharmad már rotyog a lábasban.

szept. 23. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük a szokásos dékás propagandát, most már lapozhatunk tovább.
szept. 28. 12:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Te nem az a fajta vagy, akit megzavar a valóság.

szept. 28. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Megnyugodhatsz, végre valaki aki visszavárja az oroszokat.

Kit nem zavar a valóság ? Szerintem csüngőhasút és sleppjét.

szept. 28. 15:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Várjad az oroszokat nyugodtan, egészségedre.

A valóság téged nem zavar, haver. Nem fér bele a kicsi kis világodba, hogy aki kritizálja ezt az üres fejű kirakatbábút, az nem szükségszerűen fidder vagy gyurcsis. A magadfajta embernek nem terjed tovább az intelligenciája a fekete-fehér világképnél. Eszed ágában nem volt érvelni, helyette idesz@rtál egy semmitmondó mondatot.

szept. 28. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:

1. Rohadtul nem vagyok a haverod.

2. Be van betonozva a véleményed, totál mindegy,

hogy ki mit ír ide, ezért teljesen fölösleges érvelni - minek ?

(Egyetértést vársz)

3. Akkor a világom nekem is van mint neked.

4. "Várjad az oroszokat nyugodtan, egészségedre."

Ráadásul, fel sem fogtad amit leírtam,

Orbán Balázs véleményére céloztam.

Gyengébbek kedvéért: nem én várom vissza az oroszokat, sőt!

szept. 28. 15:55
 16/18 A kérdező kommentje:

Érvekkel tudok mit kezdeni. Szardobálással nem. Azért sorolsz be engem a DK-ba, mert Magyarról leírtam egy real sztorit. Ne hülyézzelek le? Ha erre a jogos kérdésre annyit tudsz mondani, hogy dk-s propaganda, akkor nyilvánvalóan egy átlag orbánista szintjén mozogsz. Egy egyszerű irónia sem megy át, nemhogy egy tök nyilvánvaló jelenség komplexitása. Ebben az országban nincs kivel beszélni. Van két sēgghülye tömb: Orbán-fan, Orbán-fóbiás. Nagyítóval keresni a józan eszű embereket.

szept. 28. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Legnagyobb probléma az, hogy összekeversz valakivel. Nem ez az oldal nem arra való hogy a másikat hülyézzük. Részemről én nem soroltalak se a dk-ba se sehova nem hülyéztelek le, nekem írtad a válaszodat de mellé ment.
szept. 28. 18:56
 18/18 A kérdező kommentje:

Ja, nyilván te nem voltál. Az ikertesód volt. Igen, besoroltál a DK-ba, amiért merészeltem írni Magyar mutyijáról. Bocs, bmeg, legközelebb elhallgatom, mert most a kormányváltás a fontos. Mi több, rendszerváltás, mert ha a Fideszt leváltom egy NER-lovagra, az rendszerváltás. És természetesen Hadházy Ákos is minimum dk-s, de mindenképpen fideszes, mert számon meri kérni, hogy ez itt micsoda.

szept. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!