Fideszesek! Hogy lehet, hogy 900 ezer nyugdíjas és több százezer magyar gyermek él a létminimum alatt Orbánék és a FIDESZ 14 évnyi kirobbanóan sikeres gazdasági csodaországában?
Igen, Magyarországon az van, hogy egyre többen tehetnek meg olyat ( anyagi értelemben), amire 5-10 éve gondolni sem mertek.
Ettől még van szegénység, de az mindenhol van, ráadásul a valóban szegények száma évről évre jelentősen csökkent.
9, én tisztában vagyok ezzel, köszönöm, de nekem nem kell bemutatni.
A szegénységtagadóknak kellene ezt megnézni, hogy milyen sorok állnak egy-egy tüzifa és ételosztásnál, na ők kezdhetnének valamit ezzel.
#13 Ez marhaság. 2010-ben ezzel kezdtek és erről szólt minden a minimálbér emelésétől a családtámogatásokon át a munkahelyek számának növelésén, a béremeléseken keresztül a rezsicsökkentésig.
Szegények mindig lesznek, vannak is mindenhol. Ezért nem is szegénységet mérnek az EU-ban sem, hanem RELATÍV szegénységet, mert a társadalom egészéhez képest nézik a jövedelmi adatokat, nem más országokhoz vagy létminimumhoz képest.
#15 Nem M1. Ezt a csatornát Valóságnak hívják.
Ha ezt néznéd nem a ballib mesecsatornákat te se beszélnél hülyeségeket állandóan.
Elég felszállni 1 buszra villamosra és körülnézni.
Lepukkant koszos emberek.
Fogazat hiánya, mert kinek telik 100e /fogra?
Munka után meg minden 3. Ember sörrel a kezében ücsörög és mered a semmibe.
#17 Nem tudom melyik országról beszélsz. Szerencsére Magyarországon van ingyenes fogorvosi ellátás.
18.
Àllami főorvosnál nincsen se fogkőlevétel, se korona, se implant. De még protkó se.
Tömés van, gyökérkezelés és húzás.
Másra nincsen felszerelésük.
#19 Látom nem megy neked a linkre rákattintás és elolvasás nehéz tevékenysége, hát bemásolom neked ami ott van:
"Életkortól függetlenül támogatott fogászati ellátások:
sürgősségi ellátás,
szűrővizsgálat (meghatározott gyakorisággal, pl. 18 éves kor felett évente egyszer),
szakorvosi beutaló alapján góckutatás és más alapbetegségekhez kapcsolódó fog és szájbetegségek kezelése,
fogmegtartó kezelés (amalgám és esztétikus fogtömés foganként és fogfelszínenként, gyökértömés foganként évente egyszer, ellátási esetenként gyökérkezelés),
fogsebészeti ellátás,
fogkőeltávolítás,
ínyelváltozások kezelése."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!