Magyar Péter nem is politikus, hanem csak egy influencer?
Figyelt kérdés
Politikusnak elég rossz. A párt építéssel sehogy se állnak, el se kezdték. Mintha MP tojna bele és teljesen jó neki a facebookon való fröcsögés. Igazi kis méregzsák. Rosszat írnak róla és már egyből megjelenik a kommenthuszár a poszt alatt.szept. 22. 23:23
11/19 anonim válasza:
igen. élvezi ha körülötte forog a világ. folytonos ellentmondásai, vitáktól való megfutamodása sokat elárul róla.
12/19 anonim válasza:
Soroljál fel bármelyik pártból 10 embert. Még a fidesznél is meg kell erőltetnem magam pedig 30 éves párt, a Tisza meg 3 hónapos kb.
13/19 anonim válasza:
12# az a baj, hogy a Tisza fanok gyakorlatilag Magyar Péteren kívül semmilyen másik Tiszást sem ismernek. Kik vannak a pártban, kik döntenek, ki pénzeli a pártot, kik mentek az EP be, Mona program, mit képviselnek??.
Teszteltem....az eredmény lehangoló.
14/19 anonim válasza:
A fidesz fanoknak meg nem számít, hogy minden pénzt ellopnak és lassan minden lerohad az országban. Azért még megemlíteném putyin seggnyalását is.
Valóban lehangoló
15/19 anonim válasza:
14# te kevered az almát a naranccsal, igaz, mindkettő gyümölcs 🤔
16/19 anonim válasza:
Nem keverek semmit, csak jeleztem, hogy mindenkibe bele lehet kötni ha nagyon akarod.
18/19 anonim válasza:
Elkerülte a figyelmedet, hogy a kérdező nem én vagyok, nem én kezdtem, én csak válaszoltam.
19/19 anonim válasza:
Politikai influenszer igen. Elég jól megy neki, tuti jól fog vele keresni mert ahogy elnézem a nyáj méretét körülötte abból sokat lehet szakítani. De más pártoknál is van nyáj, és azok is elég jól elvannak. Amúgy jól leírtad, "igazi kis méregzsák". Abszolút, süt belőle a bosszúvágy és hiába vannak más pártokban is nárcisztikus emberek, ő is az csak ezt nem akarják látni a rajongók. Ezt nem a rogánművek találja ki, ez egyértelmű kellene hogy legyen. Látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!