A Fidesznek miért nincs sose programja a választásokkor?
#10 Fantom ellenségek? Komolyan?
Szóval gyurcséány soha nem is létezett szerinted, Soros nem fizeti a bérenceit - téged? - az illegális migránsok miatt nem épp most akarnak ismét büntetni minket?
Ez a valóság te szerencsétlen! De most, amikor már a németek lezárták a határaikat miattuk, te még mindig próbálod azt hazudni, hogy nem is léteznek.
Miért?
A fidesz igazi szavazótábora nem az értelmiség, hanem az egyszerű ember. Nekik nem lehet nyolcvan pontos akciótervet mondogatni, mert se érteni, sem érdekelni nem fogja őket. Ezért nyomják csak ezt az egy szót, hogy folytatjuk. Egyszerű, hatékony, az átlagember is könnyen megemészti, megérti.
Ugyanezért tudja az átlagember csupán a "varázsszavakat" a valódi jelentésük nélkül: "Gyurcsány, Soros, guruló dollár, Brüsszel, háborúpárti".
#14 Látod-látod, ilyen az amikor valaki magát értelmiséginek mondja, de pont az értelem hiányzik belőle - mint nálad.
A szerinted "egyszerű átlagember" szépen megéli a valóságot, mellé teszi, hogy előtte mit mondott róla Orbán meg a fidesz, hogy mi fog történni és dönt. Te meg lazán átugrod a valóságot, és közlöd, hogy neked nem elég egy évtizednyi kormányzás ahhoz, hogy lásd mit csinál a fidesz, te ez alapján nem vagy képes dönteni arról hogy ezt akarod-e hogy folytassák vagy valami mást akarsz inkább, neked szükséged van arra, hogy ezt még 80 pontban le is írják.
Mert ha nem írják le 80 pontos programban akkor nem azt fogják csinálni, mint eddig - szerinted.
Aha. És mindig kérdezitek miért nyerhetett megint a fidesz. Hét ezért. Miattatok.
#15 Légy szíves fejtsd ki, mire hogyan jöttél rá, mert sehol nem írtam azt, hogy magamat értelmiségnek tartom, a második bekezdésed egyáltalán nem írtam le sehol, a harmadik bekezdésben kifogtál a kommentemből 2 szót és köréépítettél egy olyan mondatot, amit sem nem írtam le, sem nem utaltam rá.
Ja és légy szíves az utolsó mondatot is magyarázd el, hogyan jutottál erre, mert a politikai orientáltságomról semmit nem írtam, köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!