Fideszesek! Orbán és a Fidesz hogyan és miért tette hazánkat 14 év kormányzásával az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb tagállamává?
Hogyan? Úgy hogy Viktor parancsol, és utasít. Így került Matolcsy magyarázkodásba, kivonva magát a felelőség alól. Viktor mindenhez IS ért, ahogy az oktatashoz, egészségügyhöz az "Olajos".
Miért? Mert bológató Jánosokkal vette körül magát (csak néhány kivétellel), akik nem ellenkeznek, mert olyan pozíciót kaptak, ami túl nagy rájuk, és anyagilak megéri, ha a nyugdíjas éveikre gondol. Novák sem vesztett semmit, jó ellesz élete végéig, a végrehajtott parancsok miatt.
Hát én nem vagyok fideszes, csak azt tudom hogy reálértéken minimum háromszor annyit keresek mint 2010 előtt és a városban ahhol élek, kottára újra csinaltak egy csomó középületet, útakat, járdákat, tereket.
Ezek szimplán tények, nem politikai állás foglalás, nem is szavaztam a fideszre.
Egyébként nagyon nem fideszes megmondó emberek és megmondják ezeket
Személyemtol független tényeket mondtam, amikből semmi nem következik az értelmi szintemre.
Ráadásul ezeket a tényeket, a fideszel szemben élessen felszólaló közszereplők is szokták mondogatni.
Úgy látom nem vagy képes értelmezni amit írtam mert az agyad csak az indulat vezerelt törzsi logikara képes, amiben valaki vagy veled, vagy ellened van.
Aki árnyalt, analitikus gondolkodásra képes, azt minden szemelenzős szekta tag(fidesz, dk, MP) ellenségnek nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!