Én felemelném 500 forintra, hogy minél többen visszavigyék, még a jobban keresők se dobálják ki.
szept. 22. 09:12
2/9 A kérdező kommentje:
Az alumíniumot én is. :D
szept. 22. 09:14
3/9 anonim válasza:
Szerintem jól van csinálva most is.
Külön tetszik a cefreszag az automaták közelében.
szept. 22. 09:22
4/9 anonim válasza:
"Én felemelném 500 forintra, hogy minél többen visszavigyék, még a jobban keresők se dobálják ki."
Ha működik 100%-al és mindent visszavesz, nem dobálja vissza akkor lehet 500 forintos csak, csak az a baj, hogy 10 ből 2 palackot nem vesz be.
szept. 22. 09:30
5/9 anonim válasza:
"csak az a baj, hogy 10 ből 2 palackot nem vesz be."
Szerintem veled van a baj. 100-nál több palackot vittem már vissza és mindegyiket bevette. Legrosszabb esetben is harmadik próbálkozásra.
szept. 22. 09:32
6/9 anonim válasza:
#5 Volt sokszor, hogy nem vette be és a palack minősége hibátlan volt. Sőt olyan is volt, hogy lehúztam a QR kódot, hogy ugye utalást akarok, bedobtam 5 palackot, utána kib@szott a rendszerből és nem kérhettem utalást. Persze ott volt még 20 palack amit le kellett volna húzni. Akkor csak a bolti sz@rt kérhettem ki. Utána lehúztam megint, bedobáltam megint kib@szott a rendszer és megint kérhettem egy blokkot már kettő volt. Aztán a maradék párat tudtam elutalni, utána mehettem a pénztárhoz, hogy visszakérjem a pénzt, amire várni kellett fél órát a sorba, ráadásul teljesen feleslegesen, mert mindenhol kártyával fizetek, tehát lett egy halom apróm amivel semmire se megyek majd. Igazán jól működik.
szept. 22. 09:36
7/9 DK-s válasza:
Ez az egész "re-pont" buli megint egy brutális lopáson alapszik, tehát ne keresd a logikát. Fog az az 50 forint még emelkedni is.
A forgalmazóknak MINDEN legyártott palack után ki kell fizetnie az 50 forintot a MOHU-nak, amit a MOHU lényegében visszaad neked.
Csakhogy a nem leadott palackok utáni 50 forintok a MOHU zsebében maradnak, mint PROFIT.
A MOHU ELLENÉRDEKELT abban, hogy le tudd adni!
szept. 22. 09:57
8/9 anonim válasza:
DK-s, nem gondoltam volna, hogy valaha is egyetértek veled, de én is pont ugyanezt mondom már az elejétől...
szept. 22. 10:33
9/9 DK-s válasza:
#8-nak:
Ha ismersz, akkor azt is tudod, hogy valamikor én is a bűnözésre voltam "kihegyezve".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!