Az Orbán kormányok ellopták a gyerekeink jövőjét?
"SZJA mentesség 25 éves korig.Családi adókedvezmények,lakásvásárlási támogatások"
Ha diplomások akkor SZJA mentességből kimaradnak. Ha szakmán vannak akkor is kb 2 évig lesznek adómentesek. De akkor is lóf@sz pénzt keresnek, mert pályakezdőként sehol se kapsz olyan fizetést. Csak egy néphülyítés az adókedvezmény. Fiatalokért van? Oké. Emelje meg 30 éves korig.
Családi adókedvezmény? 3-4 gyereknél ér valamit, de a mai világban milliós fizetés kell, ha te 3 gyereket akarsz nevelni.
Lakásvásárlási kedvezmény?
Na mi? Első lakásvásárlásra az azonnali adó helyett 12 hónap részletre kérheted. Hú de nagy kedvezmény, azta.
Ha szakmád van, mert szakközépben tanultál és 18 évesen elkezdesz dolgozni, majdnem 7 évig kapod. Sokan egyetem, további szakképzés mellett dolgoznak is, nekik is jár.
Családi adókedvezmény: tudod 4 gyerekes családban nőttem fel, a Fletó érában kettőt kaptunk a szemünk alá. A gazdasági válság miatt fizetéscsökkentés mellett örülhetett apám, hogy megmaradt az állása.
10, ennyit egyetlen egy kormány sem ártott az országnak. Gyurcsány sem volt tökéletes, ő is hibázott, akkor is volt korrupció, de, hogy az akkori állapotok, köszönőviszonyban sincsenek a mostanival...
én tartom, hogy ma olyan állapotok vannak, úgy minden területen az országban, mintha mi is háborúban állnánk.
"Ha szakmád van, mert szakközépben tanultál és 18 évesen elkezdesz dolgozni"
Akik 18 évesen elkezdenek dolgozni az köbö a fiatalság pár százaléka. A legtöbben érettségire mennek, utána szakmára, utána egyetemre. Már 5 éves technikumok vannak érettségivel. Nagyon ritka az, hogy 14-15 évesen mész a 4 éves szakmai képzésre érettségi nélkül. De igen, ha ezt nézzük ők kapják 6-7 évig (ha lesz munkájuk persze), viszont ez kb 5% a fiatalságból.
Tehát nem. A fiatalok sincsennek támogatva.
"Családi adókedvezmény: tudod 4 gyerekes családban nőttem fel, a Fletó érában kettőt kaptunk a szemünk alá. A gazdasági válság miatt fizetéscsökkentés mellett örülhetett apám, hogy megmaradt az állása."
Nem kötelező 4 gyereket csinálni, ahogy most sem az. Aki anyagilag tudja, hogy nem tud normálisan 4 gyereket felnevelni, biztonságba, annak nem kell 4 gyereket csinálnia. Ez ilyen egyszerű. Ha már csinált 4 gyereket akkor legyen felelőssége arra, hogy eltartson 4 gyereket és ne az államtól várja, hogy eltartsa őket.
Amúgy nem családi kezdvezmények, meg adómentesség, meg ilyenek kellenek, hanem normális bérek amiből meglehet élni.
Az egy gyerekes családokat most se támogatják.
Nem csak a gyerekgyártó, iskolából kibukó réteg jelenti a fiatal réteget.
A 40 alatti férfiak 70%ának nincs gyereke, ők is fiatalok, meg a 18-35 évesen fele, akik a szüleikkel élnek, azért, hogy egy réteg kapja az ingyenpénzeket és felverjék a lakásárakat. .
Meg az is fiatal, aki mondjuk 25 évesen kezd el dolgozni, mert egyetemre járt, és mikor elkezdi az életét, akkor szembesül azzal, ha nem tartozik a húgyagyú gyerekgyártók táborába, akkor bizony neki egy nagy fityiszt mutat a fityisz.
Az én gyerekeimét semmilyen politikus nem tudja elrabolni.
Tudatosan gyerekmentes házasságban élek 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!