Romáknak nem lehetne külön autonom területet adni?
Figyelt kérdés
Nagyszüleim sajnos köztük élnek. Eladni nem tudjak az ingatlant pont a környék miatt. Igaz falun nem ia
S érne amugy is sokat. Folyamatosan lopkodnak, volt rendőrség is hivva de lezárták a nyomozást isneretlen tettes ellen. Most ujjabban kiabálnak habgoakodnak és ők szidják a magyarokat. 3évestől 60évesig. Önkormáyzat tehetetlen, mindeb szemetes , össze van piszkitva. Gyerekek meg jönnek sorra. Azert ez csak nem nor.alis egy országba , hogy csak az egyikőjük mer elmenni otthonrol nehogy kirámolják őket és csak nappal. Ezért gondoltam ha ugyis utálják magyarokat lehetne nekik külön részt adni ami "magyar" mentes.
és mi garantálja, hogy a megmaradt területeinket nem szülik teli pugyéval?
semmi.
ilyen alapon 30 évente (náluk 2 generáció, nálunk 1) oda lehetne azdni nekik az ország tizedét.
szept. 20. 06:54
12/24 anonim válasza:
Lehetne, csak valamelyik másik országban.
szept. 20. 06:56
13/24 Fsms válasza:
Felcsút is jó lenne.
szept. 20. 07:17
14/24 anonim válasza:
"Felcsút is jó lenne."
az már a romák kezében van
szept. 20. 07:27
15/24 anonim válasza:
Szerintem a Felcsútiakkal együtt adjuk oda volt szovjet elvtársaknak, akik segítettékbaz ittenni elvtársakkal elszaporítani őket. Amúgy is sírnak, hogy náluk oroszországban vannak lakatlan nagy terüketek, ott elférnének a komcsi haverjaokkal közösen.
szept. 20. 07:31
16/24 anonim válasza:
Szerintem adjuk oda nekik Budapestet! :) Az egész országból szállítsuk oda a romákat, és adjunk nekik szociális ingyen lakásokat! Lehetőleg gazdag kerületekben, hogy ne érezzék magukat kirekesztve!
szept. 20. 08:21
17/24 anonim válasza:
Borsod mar az oveke, talan egesz kelet m.o. Romaniabol emigralnak mert itt olcsobb minden es tobb a vaddiszno kajanak. A drogrol ne beszeljuk Kerepesen.
szept. 20. 08:41
18/24 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, ezzel jelezné Magyarország, hogy milyen toleráns, jelzés lenne a szomszédos országok felé, hogy mi tudunk autonómiát adni a saját országunkban.
szept. 20. 15:37
19/24 anonim válasza:
Azt már meg tettük trianonnal adtunk földeket a szomszédoknak, ha akartu hanem.
szept. 20. 18:38
20/24 anonim válasza:
Oroszország nagyország ott pont elférnének, jöttek már ide épelegen s trianon lett a vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!