Magyar Péter az ATV-s leszereplése után most éppen az M1-től csinálta össze magát/Magyar Péter a hívei gyűrűje nélkül sehová nem mer elmenni vitázni, mert a gyakorlott politikusok "megennék reggelire"?
Bezzeg mini szterelnök úr milyen bátran kiáll az emberek elé.
Kiválogatott fideszes emberek elé. Évek óta Várkertbazárban szónokol a hardcore fideszeseknek. Március 15-én is csak a regisztrált fideszesek mehettek be a múzeumkertbe. Interjút évtizedek óta nem ad. Kossuth rádióban péntekenként van az orális kényeztetés.
A legjobb döntés, hogy nem megy el. Ha elment volna akkor most az a kérdést írnád ki, hogy a valaha volt legnagyobb árvízhelyzet idején, főleg hogy csütörtökön ér Budapestre az ár, Magyar Péter a studioba van és biztos jönne felvétel, hogy Orbán Viktor nem, de lehet Orbán Balázs se ment volna be csak akkor derül ki és akkor egy évig tudja mondani a propaganda hogy MP-nek nem számít az ország csak a szereplés.
Szóval ez nem jött be most nektek Fityeszes senkik.
De az M1 és Balázs is megvan hívva a gátra csütörtökre. Vajon elmennek vagy félnek?
Én MP helyében visszaüzentem volna, hogy szívesen leülök beszélgetni az M1-ben az árvízhelyzet lezárultával. De nem ám Orbán Balázzsal, hanem a magam súlycsoportjával: Orbán Viktorral.
Orbán Balázs egy kifutófiú Orbán Viktor alatt húsz szinttel. Vele üljön le beszélgetni a Fideszhez közelítő támogatottságú ellenzéki párt vezére és leendő miniszterelnök-jelöltje???? Na, ne röhögtessenek már!
Magyar Péter az árvízvédelmi hős, .... bakker, ócska kampányfogás, a lakosság is sokkal többet segít, mint a one man show pár idiótával,
abból is a fele időt meg úgyis balhézással tölti!
Az M1 az elvtelen szánalmas újságíró söpredék gyülekező helye.
Én nem alacsonyodnék le addig hogy szóba álljak velük.
Magyar szavazói nem nézik az M1 adását. Akkor meg minek menjen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!