Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek ez a pánikkeltés ?

Minek ez a pánikkeltés ?

Figyelt kérdés
Karácsonyék miért zárják le a fél várost ? “Árvízre” hivatkozva ? Hagyjuk már nem lesz semmi ebből. Megint csak az autósokkal baxnak ki
szept. 16. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Azt lehet bepánikoltatni, aki hagyja magát. Akkor tehát a fidesz ilyen. Mindentől bepánikol. Háborús veszélyhelyzet, lmbtq, migráns, Gyurcsány, Brüsszel, .... Melyik is jött be, fideszesek? Ja, egyik sem?
szept. 16. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hagyjuk már nem lesz semmi ebből."

Te egy rém értelmes gyerek vagy, kérdező.

szept. 16. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Eső után köpönyeg?
szept. 16. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Inkább jobb, hogy most mindenki figyel erre a témára, minthogy jöjjön az ajvékolás, meg a "Nekem jár a kártérítés!"-témák...
szept. 16. 19:46
 5/7 Fsms ***** válasza:
100%

Menj ki az alsó rakpartra vagy a rómaira, akkor rájössz , h mekkora az árvíz. A maximum 891 volt most 860 körül fog tetőzni.

Azt soha nem gondoltam, h a Fideszes tábor ilyen mélyre süllyed.

szept. 16. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
majd Deutsch Tamas akkora elazott kokaint fog szivni hogy kiszarad a duna, csak ez a B terv.
szept. 16. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy feltűnt-e kérdező, de a rakparton lezárására azért szokott példa lenni, ha épp árvíz van.
szept. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!