Ez lenne a magyar demokrácia? Lehet egy ilyen országban kormányt váltani?
Egy olyan országban, ahol nincsenek választások, teljesen értelmetlen Petikékről beszélni.
Tessék végre beszűntetni a választásokat és nem lesz több Petike probléma.
Ez már rég nem demokrácia...
Ha kormányt váltani rögtön nem is sikerül, de MP nek hátha sikerül kiütni a fidesz 2/3-át... Akkor már sokkal jobb lenne a helyzet, nem tudnának konkrétan rendeleti kormányzással kormányozni, stb
De egyébként a cikkben leirtakra még senki nem reagált :(
Egy ilyen országban, hogy lehet Petikéről beszélni?
Az alapján amit ellop a fidesz, lehetne 1 milliós minimálbér.
Nem tudom mennyire jönne ki, de számlojatok ki mondjuk évi 2-3000 milliárd forintot szétosztva a minimálbérért dolgozók között, amit a fidesz ellop.
#3 Te idióta barom. Ehhez a cikkhez, hogy jön az amit írsz? Hogy kapcsolódik ide? Sehogy.
#Kérdező: Minden választásnál ezt csinálják. :)
Én ezzel tisztában vagyok. Tisztában vagyok a buszoztatással, a szavazatvásárlással, azzal, hogy korábban, hogy jártak át az ukránok ide szavazni, a külföldi szavazatokkal ugyanúgy tisztában vagyok, mint, ahogy azzal is, hogy a teljes választási rendszerünk az ő kezükben van, az ÁSZ-tól, a választási törvény irásán át, mindent ők alakitanak.
Ezért nem értem, hogy miben biznak most a Tiszások, ha eddig senkinek sem sikerült ezt a rendszert megdönteni, ő nekik ugyanigy nem fog normális úton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!