Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Unió tényleg ide hordja...

Unió tényleg ide hordja szemét árut drágabban?

Figyelt kérdés
Kijöttem németbe dolgozni és feltünt hogy amit hazaviszek mosogatopórt, őblitőt kajakat egyrészt olcsobb bár nem minden de ezt betudom a Fidesznek inkább azt talalom érdekesnek , hogy amit hazaviszek árut sokkal jobb minőségű. Hogy lehet ez hogy itrhon dragább és silányabb is ugyan az a márka?
szept. 15. 23:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Én csak halkan jegyzem meg, hogy Magyarország rendelkezik egy elvileg felelős magyar kormányzattal, akinek minden lehetősége meglenne arra, hogy kiharcolja az útját, hogy tiszteljék a magyarokat... csak mondom.

Egyébként a drágább, az kétségtelen. Rendszeresen vásárlok külföldön és otthon is, Magyarországon jelen pillanatban drágább egy heti bevásárlás, mint Németországban. A minőséggel az a gond, hogy, amikor otthon van elérhető verzió ugyanabból az élelmiszerből, akkor a hazai sem jobb minőségű -szalámi, szalonna, sonka, sajtok, sok zöldség-, mint a külföldi és akkor itt lenne a folyamatos problémám azzal, hogy mi mindent fikázunk... ha a miénk semennyivel sem jobb, akkor, milyen alapon fikázunk, mi bármit is?

szept. 16. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

Nem az únió, hanem a cégek. A cégek látják milyen ostoba birkák a magyarok, és milyen szart mennyi pénzért megveszik, és kihasználják.

A cég gyakorlatilag az emberek helyett van, hogy a cégben a nem pszichopata emberek is pszichopátiás módon irányítsák a céget. A cég célja a profit, minden áron.

szept. 16. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, hogy ki volt az a nagy okos aki lepontozta a csokoládéval kapcsolatos hozzászólásomat.

Akárhol veszed a csokoládét, nem olyan mint 15 évvel ezelőtt. Direkt hozattam be magamnak több helyről "nyugatról" ugyanolyan sz@r, mint amit itt lehet kapni. Azon kívül két hónappal ezelőtt az osztrák tej is nagy csalódás volt.

szept. 16. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
24%

*még valami

Bécsben is ugyanazt a rákkeltővel dúsított szar pepsi-colát lehet kapni amit itt.

Az édesítőszer fele nem cukor, hanem rákkeltő mű cukor.

szept. 16. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!