Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet hogy rosszul ítéljük...

Nem lehet hogy rosszul ítéljük meg a helyzetet, és valójában azért alacsonyak a bérek, mert egyszerűen ennyit érünk?

Figyelt kérdés

Én is már 3 éve Bécsben élek, és csak akkor tűnik fel nagyon a különbség amikor visszautazok Mo.-ra. Az emberek kvalitása ég és föld.

Budapesten is zömmel a külföldi turisták javítják fel az összképet. A belvárosban már 60%-ban nem magyar szót hallani, de aki magyar az meg jó eséllyel lepukkant és odajön kéregetni hozzád. Aztán meg ha mész a külvárosba, ahol már nincsenek külföldiek, ott meg nagyon lepusztult emberek élnek és összességében a lepukkant kelet-európa fogad.

Aztán meg ha mész vidékre, akkor még inkább, már ránézésre is rosszul öltözött, leamortizálódott, szerencsétlen, esetleg káros szenvedélyektől lepusztult emberek élnek Magyarországon. És nagyon látszik a demográfiai hanyatlás, tehát hogy elöregedő a társadalom. Ha belegondolok hogy ezek az emberek mennyi értéket tudnak teremteni a munkájukkal, egyáltalán milyen munkára alkalmasak, akkor igen csak bajban vagyok, mert én se tudnék érdemi munkát rájuk bízni.

Lehet hogy nem is Orbánnal van a baj, egyszerűen azért hoz be akku gyárakat az országba, mert erre van reális igény, a magyarok túlnyomó többsége szalagmunkát képes csak elvégezni? Aki értelmes és többet ér, azok közül meg már tényleg nagyon sok elhúzott Nyugatra, köztük én is. Akik otthon maradtak és értelmesek, azoknak pedig lehúzzák az értéküket a többi magyarok, ezért nem kapnak jó fizetést, mert kockázatosabb egy cégnek olyan országba beruházni ahonnan elvándorolnak az értelmesek.

szept. 12. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Te a buta vagy, nem az értelmes.
szept. 12. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kéne írnod a saját Mein Kampfodat.
szept. 12. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű vagy kérdező, mint az egyszeregy.
szept. 12. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 És mélysötét.
szept. 12. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ok ha logikád igaz akkor afrikába miért nincsenek berlini árak?Mert azt el felejted hogy, itt drágáb az élett is.
szept. 12. 23:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!