Magyar Péter egy fideszes populista? 1 milliós minimálbért lengetett be...
#9 te komolyan elhiszed, hogy a költségvetés nyolcadát jelenleg ellopják?
Ha ez igaz lenne akkor nem 14 év alatt jött volna össze 1 Mészáros, hanem minden évben 8-at kellett volna kitermelnie a magyar gazdaságnak.
2030 6 év múlva lesz, ha inflációval visszaszámolunk 6 évet, akkor ez olyan, mintha 2018-ban egy politikus 619e Ft-os minimálbért ígért volna 2024-re, ami jelen árfolyamon kb. 1560 EUR, ami nagyjából a francia minimálbér. Hogy 6 év alatt a magyar gazdaság teljesítménye eléri-e a franciát, ha kevésbé korrupt kormány vezeti? :) Hát... :D Erről mindenki azt gondol, amit gondolni akar.
Ugyanakkor ez a riogatás, hogy ha ekkora lenne a minimálbér minden 4x annyiba kerülne marhaság. Ha továbbra is a 6 évvel ezelőtti elképzelt populista ígérettel számolunk, akkor az ma 411e Ft nettó, ami valljuk be, Budapesten épp csak elég lenne az elvegetálásra, miközben a jelenlegi minimálbér arra sem elég, hogy szobatársakkal élj egy albérletben. Biztosan nem kezdenék hirtelen luxuscikkekre költeni ezt a pénzt.
#14 vagyok.
Valóban. 2 napos fb bejegyzése erről szól, s arról hogyan lehet megvalósítani.
Én már nem olvastam rég az FB oldalát, mióta az infókat tartja , a youtube szoktam megnézni, azok élő adások. És ott most legutóbb sem hallottam erről beszélni, ezért hittem kamunak. Egyébként tényleg örülök hogy én tévedtem, és nem az újsag kamuzott már megint.
18
Persze a Magyar Állam meg csináljon pénzt a fényevésből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!