Mit szóltok hozzá, milyen csinos kis 10 milliárd forintos magángéppel repked a mi gázszerelő csúcsvállalkozónk a Rose D'or jachtra nyaralni?
A gép:
A géphez a saját magánhelikopterén repült ki, és a géppel első útja a Rose D'or jachtjához vezetett.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ezekben a válságos időkben teljesen jó helyre megy a magyar adófizetők pénze?
2010 előtt voltak ilyen cikkek, hogy xy nyugati multi vezetője mennyire szépen kaszál itthon és abból mire telik neki?
Mert én nem emlékszem, nekem csak annyi van meg, hogy folyamatos 6-7%-os államháztartási hiány mellett a felét nem tudtuk a V4 gazdasági növekedésének és a költségvetésünk bevételi főösszege 10%-kal volt kevesebb, mintha csak a V4 átlagán fejlődünk. 2010-ben ez 1000 milliárd forint volt, az mai áron közel 2000 milliárd lenne, ami folyamatosan hiányzik a kasszából.
Hogy lehet, hogy ilyen rosszul teljesítettünk a régiós átlaghoz képest és mégse merült fel az, hogy esetleg akkor is volt korrupció, sőt lehet még nagyobb is mint ma?
Ilyen apróságokról, mint PPP konstrukcióban épült autópályák ahol 3-4-szeresét fogjuk kifizetni annak, mintha hitelből építettük volna fel már ne is beszéljünk. Érdekes mégse cikkeznek azokról akik ezen jól kerestek. Vajon ez miért nem érdekli a függetlenobejktív sajtót, miért fáj nekik Lőrinc és miért nem fáj az amikor nem magyarok jártak nagyon jól az állammal való bizniszen?
4, nem a független objektiv sajtónak fáj ez kedves hozzászóló, hanem neked.
A te pénzed használják, miközben téged nem hivnak meg a buliba.
Látod kedves kérdező, ez a helyzet. (#2, #3, ... )
Ezért aztán ...
Mit szólsz hozzá, én a jó múltkor, egy 370 millió dolláros, vagyis 100 milliárdos géppel repültem! Egy 500 fős Boeing 747-es volt, ez a nímand Lölőnek csak egy 8 személyes kis gépre futotta.
Ez a hír akkor lenne nagy durranás, ha a saját tulajdona lenne, de mint tudjuk, Mészáros nem hülye, csak gazdag. Ahogy írták, éves fenntartási öltsége a gépnek 1 milliárd, ezért arra a pár napra amíg kell bérelni szokás egy ilyen gépet. Ez az út kb 3 millióba került, ami 8 főre számolva kb 400 ezer/fő. Ennyit azért még kibír lölőnk, és már nem is olyan szenzációhajhász mint a 10 milliárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!