Kicsoda az alábbi fideszes/megafonos csaj?
Figyelt kérdés
A Bese atyás mémeket néztem mikor kommentben elébem került ez a kép. Nem ismerem a fideszes arcokat (szerencsére), de ezen a csajon megakadt a szemem, ő kicsoda? Balról a második, a szemüveges, fehér pulóveres amelyik az ájfont markolássza.
szept. 9. 23:18
2/9 anonim válasza:
Kérdés a képen lévő fiúk közül ki az akinek Bese tette.
3/9 anonim válasza:
1. Szia! Nem kötekedés, de mivel oldottad meg, hogy az Instalink maradjon? Régebben vagy a moderátor, vagy az oldal rendszere, de mindig törölte őket.
4/9 anonim válasza:
Semmit nem csináltam, csak szimplán beraktam a linket.
De akkor kiírom rendesen is, hátha ez a link is le fog kerülni.
Déri Stefi
5/9 anonim válasza:
DS... 1X láttam élőben, valóban csinos, ápolt, finom csaj.
6/9 anonim válasza:
#5, a lelke pedig szét van rohadva, mint általában az összes fideszes influenszernek.
A másik ilyen Ibolya Csenge, aki nagyon dekoratív, de csak úgy dől belőle a tömör rosszindulat.
7/9 anonim válasza:
Újabb politikai prosti, pénzért bármit
9/9 anonim válasza:
A Déri Stefi egy anorexiás biszex kva.
Értelmes, de rosszindulatú és gusztustalan számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!