Örülnetek egy választás előtti nagy pénz osztogatasnak ha utána csődbe menne a költségvetes?
Nem tudom, hogy egy tényleges, gazdasági államcsőd megbuktatná-e ezt a rendszert, ha ennyi genny után, még mindig pozicióban vannak, én nem vagyok benne biztos. Ráadásul szinte már ma is csődben vagyunk, ekkora költségvetési hiánnyal, ilyen államadósággal, ilyen gazdasági adatokkal, sőt Nagy Márton cash-flow-s dumája után, már kifizetési problémáink is vannak. Szerintem nem vagyunk már ma sem messze a tényleges államcsődtől.
Kormány és rendszerváltás, na annak örülni tudnék.
Nem engedhetik meg a vereséget, mert nekik az nem csak vereség lenne hanem idővel letöltendő böri is, így biztos hogy lesz pénzosztás.
Még akkor ha államcsőd lesz a vége.
De szerintem ha nagyon biztos lesz a bukásuk, akkor előtte bejelentik az eu kilépést hogy örökre számonkérhetetlenek maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!