Kipukkadt a libsi lufi?
A Tisza támogatottsága már nem növekszik tovább. Ennyi volt. Örüljetek, ha elstagnál 2026-ig. Ott kap egy nagy pofont a Fidesztől és szépen szétesik a Tisza.
Garantált 2/3-ad lesz. És majd megint várhattok egy új messiásra.
Bár én már nem vagyok érdekelt a magyar politikában, 3 éve kijöttem Ausztriába és most már sosem megyek vissza, mert nekem már visszakerülni a magyar valóságra komoly életszínvonal visszaesés lenne.
Szóval kívülállóként, külföldről de mégis közelről a szomszédból végig nézve a Magyar Péter jelenséget, döbbenet. Hogy napok, hetek alatt egy akkora szavazótábora lett egy hajdan NER lovagnak, akit ráadásul akár még sértettség vagy akár nárcisztikus hajlamai vezérelnek mégis a magyarok annyira elkeseredettek voltak, hogy még így is beálltak mögé. Ez semmi mást nem bizonyít, hogy a magyar társadalom mennyire elégedetlen, és mennyire reménytelen, kiábrándult a kormányból.
"A Tisza támogatottsága már nem növekszik tovább."
A Závec pont most hozta ki, hogy már csak félmilliónyi szavazóra van a Tisza a Fidesztől.
Ez 6 százalékpont. Két hónapja még 10 százalékpont volt a különbség. Tehát de, folyamatosan nhövekszik a Tisza, és folyamatosan csökken a kettőjük közti különbség.
Nem pukkadt ki.
Viktor a hatalmát 2022 Ben a költségvetés kiürítésével tudta elérni SZJA visszatérítés. 2026 ban ez nem lehetséges, mivel az állam jelenleg is pénzügyi csőd közelében van.
Ráadásul a narancs károsultak is kezdenek rájönni a Fidesz kormányzás szétrombolta az országot.
A következő két év főleg ha beköszönt a válság, akkor a Tiszának hatalmasak az esélyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!