Emberek komolyan képesek tüntetni azért, hogy lehessen telefonzoni az iskolákban?? Itt tartunk egy f0s kütyüért kiálltok, de magatokért nem.
"Komolyan nem birtok ki 6-7 órát a barom kütyük nélkül? Beszelgessetek játszatok, (normális értelmében vetg játék) sportoljatok"
Azt hiszed játszani lehet? Én 10 éve voltam általános iskolás, de a játékok fele be volt tiltva. Tilos volt kidobózni a szünetben mert veszélyes, tilos volt fogócskázni a 10 perces szünetekben mert veszélyes, tilos volt duplóból fegyvereket építeni mert erőszakos, tilos volt egymással harcolni mert erőszakos, stb. A lányok még elvannak valamivel, de a fiúknak minden 2. játék be volt tiltva már akkor, 10 éve. Szóval nem olyan egyszerű dolog az, hogy "játszatok". Ráadásul emlékszem már 10 éve is telefonoztunk, pl. zenéket küldtünk egymásnak és azt hallgattuk közösen a szünetben. Mekkora fertő volt, mi? Most majd lehet csendben ülni a sarokban a következő óráig.
Ráadásul sokszor leírtam már én is, de valahogy nem bírjátok felfogni, hogy nem a telefon korlátozásával van a baj, hanem a rendelettel, ami ezt szabályozza. Túlságosan szigorú és túlságosan sok eszközt tilt, anélkül hogy bármilyen infrastruktúrát kiépítettek volna hozzá.
Pl. le kell adni az energiaitalokat is, de azokat még a doboza szerint is száraz, hűvös, napfénytől védett helyen kell tárolni. Hova a tökömbe tesz egy iskola 100 doboz energiaitalt, amit szakszerűen, és "elzártan" kell tárolni? És szerinted ez rendben van??
"hanem az agymosast a mergezo tartalmat fogod nézni"
Vagy lefotózod a házit a hiányzó társadnak. De ugye kitiltottak minden képrögzítő eszközt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!