Árokpart kérdése:
Szerinted is elérte vagy lassan már eléri azt a romlottsági szintet mostanra a Fidesz mint az Mszp-szdsz koalíció amit 2009 végére elért?
Figyelt kérdés
szept. 3. 11:18
2/16 anonim válasza:
Volt szavazójukként, én elismerem, hogy nem volt hibátlan az mszp-szdsz koalició, voltak akkor is problémák, de, hogy ilyen mélyen sosem volt, egyik önszántunkból választott vezetője sem ennek az országnak, az legalább olyan biztos, mint a magyar államadóság.
3/16 anonim válasza:
Ennyire nem volt lent az MSZP-SZDSZ kolaíció.
Mondom ezt úgy, hogy régen még Fidesz szavazó voltam (utoljára 2002-ben, szóval nem ma volt).
Amit most az utóbbi időben leművelnek, az már kritikán aluli (nálam amúgy a kötelező szűrővizsgálat vágta el még azt a pici, minimális úgymond elfogadhatlóságot is, ami még nyomokban volt nálam).
Basszus eskü, mintha önmaguk ellen dolgoznának.
4/16 anonim válasza:
Most rosszabb minden. Régen többet kerestél és olcsóbb is volt minden.
5/16 anonim válasza:
Azt a szintet ( mélységet) soha nem lehet újra elérni, vagy überelni...
6/16 anonim válasza:
Most nem foglalkoznak vele az emberek, mert jobban élnek. Akkor szarul élt a többség, azért volt előtérben a vezetés.
7/16 anonim válasza:
Azt a szintet már régen felülmúlta a fidesz. Olyan 2014 környékén. Ma már sokkal sokkal lejjebb vannak...
8/16 A kérdező kommentje:
6-os Szerintem most sokkal jobban előtérben van, főleg a kórházas riportok után. Eddig ezeket az állapotokat at egyszerű ember így ebben a formában nem láthatta, csak aki bent feküdt és a hozzátartozója.
szept. 3. 11:43
9/16 anonim válasza:
6, ha jobban élnének ma az emberek, akkor nem arról jönnének a hirek, hogy mennyire nincs fogyasztása az országnak és mennyien mennének el innen.
10/16 anonim válasza:
8: Érdekes módon én sokkal jobb állapotokat láttam, amikor kórházban voltam. MP nagyon elfogult volt, csak a hibákra koncentrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!