Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit államosíthatnak még a...

Mit államosíthatnak még a magánnyugdíjpénztári vagyonon kívül?

Figyelt kérdés
Ha az megtörténhet, hogy elveszik 3 millió ember 10-15 éves megtakarítását néhány szép szóért cserébe, akkor mi az akadálya annak, hogy elvegyék mondjuk a bizonyos összeg feletti megtakarításokat, a befektetéseket, vagy netán a földeket, az ingatlanokat? Mindig lehet arra hivatkozni, hogy ezt akarták az emberek...
2010. nov. 2. 21:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igen. Már nekem is eszembe jutott hogy esetleg a következő az a bankban megtakarított pénz lesz azután meg az egynél több ingatlan lefoglalása. Hát őket nem érinti, biztos van egy ilyen kisbetűs rész. Mert az adózást is szépen sunyiban megcsinálták maguknak,azt mondták jobb lesz,de kinek? Nekik a havi 400ezeres meg 1milliós plusszal? Mert a minimál béreseknek 2-3 ezerrel kevesebb. És szerintem ez a többség. Mert nekem ismerőseim között sincs olyan aki a tv-ben bemutatott példa szerint keresne mint átlag kereső.
2010. dec. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!