Miért van az, hogy semmire nincs pénz az országban, de olimpiát tudnánk rendezni?
Figyelt kérdés
Valahogy teli kátyúkkal az utak, a Máv előttünk esik szét, kórházak, iskolák rottyon, álami szektorokban kevés a fizetés, de olimpiára hogy lenne pénz?szept. 1. 07:06
1/9 anonim válasza:
0rbán megalomániája és realitásérzéketlensége miatt. Rossz ember vezeti az országot.
2/9 anonim válasza:
A kedvencem az amikor a Fidesz azzal kampányol, hogy ez sok pénzt az országnak.
Ez igaz is, de kérdezem én, hogy ebből a lakosság mit kap?
3/9 anonim válasza:
Ez minden diktatúrában így van, a diktátor megalomániájára mindig van pénz, ha a lakosság bele döglik is.
4/9 Fsms válasza:
Viktor az olimpiában az állami beruházásokat látja 4-5 szeres túl árazással, amiből a ner fenntartható és saját vagyona nő.
5/9 anonim válasza:
Ja, az életképtelen Karácsony is támogatná!
6/9 anonim válasza:
Még nem jöttél rá, kérdező? Értelmes dologra sosincs pénz ebben az országban, de amikor értelmetlen baromságokra kell a pénz, akkor hirtelen rögtön előkerülnek milliárdok.
7/9 anonim válasza:
2010 Fidesz előtt is semmire nem volt pénz és már akkoriban is állapotok voltak. Akkoriban kik voltak kormányon balliberálisok!!!
9/9 anonim válasza:
Hát nemtudom.
Hiába is fikázza Orbán a korábbi rendszereket, ilyen szemét világ nem volt.
A vasút sokkal jobb állapotban volt. Ellátás is sokkal jobb volt.
Igen tudom, volt hátránya is Pl többkulcsos adórendszer.
Az, hogy a nagyok mikor mivel bizniszelnek igazából nekünk kis embereknek úgyis tök mindegy.
Lehet itt ujjal mutogatni, hogy a gyúúcsány.
Mégsem nőtt ki lölö, nem lett elbaxva a Balaton, 50 centis kilátók sem voltak.
Volt rendes vonatközlekedés. Nem hullottak szét a vágányok stb.
Igen tisztában vagyok vele, hogy voltak hibák akkor is.
Sosem lesz olyan pár, vezető ami mindenkinek jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!