Mi véleményetek Partizánról?
Figyelt kérdés
Meg kapták az adó 1% és le léptek.aug. 29. 22:34
1/8 anonim válasza:
Hogy hogy leléptek? Honnan léptek le? Talán nem készítenek több adást, vagy mi?
2/8 anonim válasza:
Örülök neki, hogy valaki sokkal kevesebb pénzből tud igényes műsort csonálni, bár én az elmúlt években már azt vettem észre, hogy inkább baloldaliak lettek az ottani műsorok, így már nem annyira tudom nézni. Mostanában tényleg nem volt annyi adás, de mondjuk legalább volt még a választások előtt vita, meg pár érdekes interjú pár politikussal.
3/8 anonim válasza:
szerintem csak lehet,hogy elmentek nyári szünetre pihenni, ilyenkor pl a politikából is kevesebb hír jön amúgy, a Parlamentben is pl nyári szünidő van. De amúgy nem üléseznek, de most is vannak amúgy, akik foglalkoznak a politikával.
4/8 anonim válasza:
Jó minőségű videókat gyártanak, de azért nem szabad elfelejteni, hogy nyugatról pénzelt libsi-balos csatorna. A narratíva is olyan, amit a nyugati támogatók megkívánnak.
5/8 anonim válasza:
#4 Annyira nyugatról pénzelt, hogy a bevételeinek túlnyomó többsége magyar eredetű (nézői felajánlások, 1% adó, reklámbevételek). A külföldi támogatásaikkal pedig transzparensek.
6/8 A kérdező kommentje:
A Rogáni hazugság gépezet nem ment nyári szünetre nem tudom hogy, akkarnak igy változást ilyen hozálásal.
aug. 30. 06:12
7/8 anonim válasza:
Majd ha fizetsz nekik egycsilliárd forintot, akkor ok is meg tudják majd szervezni, hogy a nyári szabadság alatt legyen váltás.
8/8 anonim válasza:
meg lettek fenyegetve, soros kemhalozat elerte ot is csak most felretevedtek es nem orban-ellenes politikat kovettek hanem orban-tamogato filozofiat, hat hibak mindenhol vannak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!