Támogatnád a külföldi nyaralás szigorítását?
Figyelt kérdés
Legfrissebb kutatások szerint egyre kevesebben nyaralnak a Balatonon.
Én támogatnám. Meg kell tiltani, hogy külföldre utazzanak nyáron. Ott a Balaton, csodálatos élményekkel teli, ne külföldön költsék el a pénzüket. Gazdaságnak is jót tenne.
aug. 29. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Nem támogatom
28 szavazat
1/26 anonim válasza:
Annyiban hogy aki külföldön nyaral az adózását vizsgálni kell, leginkább a fideszes nerbárók tehetik ezt meg, másnak nincs erre pénze.
2/26 anonim válasza:
A balaton csodálatos? Ember jártál te egyáltalán csak az Adrián? Miért akarsz te Észa-Korea szinten élni és ilyeneket rákényszeríteni másra?
Téged kellene bezárni, hogy csak a fürdőkádadban fürödhess.
3/26 árokpart válasza:
Balaton partiként mondom, hogy rengetegen voltak a Balatonnál, főleg augusztus elejétől , most a hónap végéig. Mellesleg rengeteg külföldi túrista aki a tengerre megy használja tranzitnak pár napos nyaralásként a Balatont és rengeteg magyar is Horvátországból visszatérve eltölt még pár napot a Balatonnál.
4/26 A kérdező kommentje:
Horvátba mennek általában a magyarok, azok is akik nem keresnek milliókat havi szinten.
aug. 29. 14:26
5/26 árokpart válasza:
1-es Tévedés, mert egyszerű emberként is el tudok menni 1 hétre Olaszországba.
6/26 anonim válasza:
Talán ha lesz majd ott is annyi és olyan szintű strand, és kemping mint Horvátországban vagy Görögországban és az időjárás is garantáltan napos lesz, akkor érdemes ezen elgondolkodni.
7/26 anonim válasza:
Egyszerű ember aki nem fideszes nem tud menni külföldre csak a sok....
8/26 anonim válasza:
Csak szólok, hogy Spanyolország sokkal olcsóbb. Akkor miért menjek én ajóval drágább Balatonra, amikor amúgy is útálom?
9/26 anonim válasza:
Előbb legyen a Balatonon is annyi minőségi nudista strand, mint a Horvátoknál.
10/26 anonim válasza:
Én még éltem abban az időben, amikor államilag korlátozva volt a külföldre utazás. Nem kavánom vissza azt az időszakot. Látszik, hogy a kérdező fiatal, nem élt a szocializmusban, különben nem kérdezne ekkora baromságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!