Fideszesek! Mennyire kell tartani 2026-os kormányváltástól? Mennyre féltek 5-ös skálán?
Miért félnék, sőt ha esetleg nem nyer a Fidesz kíváncsian várom hogy tényleg jobb lesz e az ellenzéki kormány.
Többség dönt elfogadom, és remélem jól teszi a dolgát bárki kerül oda.
Figyelj, egyáltalán nem félek.
Ha kormányváltás lesz, kíváncsi leszek, hogy ki és hogyan fogja majd csinálni, ugyanis lesz mihez és kihez hasonlítani, ahogy 2010 ben is ...
Amúgy pedig nem kötődöm konkrétan semmilyen módon a Fideszhez, nem függök tőle, semmilyen szempontból, se krumpli, se NER, semmi.
Az már más kérdés, hogy szerintem ( a saját életemet nézve) sokat léptünk előre az elmúlt 14 évben, tudok mihez viszonyítani, engem nem a mások által hamisított statisztikák érdekelnek 🤣
Szerelmes sem vagyok Orbán Viktorba, de arról sem tehetek, hogy alapvetően, érdekes módon az ő véleménye a legszimpatikusabb az országot illetően, mégha nem is mindig értek egyet bizonyos dolgokkal.
Ezek után nyilvánvaló, hogy rájuk szavazok, ilyen " egyszerű" okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!