Mit gondoltok Jakab Péterről?
Meglehet kövezni,mindenkinek van egy saját nézete,de én mondhatni szimpatizálok vele. Legalább is nem mond hülyeségeket,és szerintem ő tényleg a nép érdekeit nézi.
Nem mondom,hogy sokkal jobban tudná irányítani az országot,mint a fidesz,de szerintem jobban járnánk vele. Ti mit gondoltok? Jakab Péter képes lenne irányítani az országunkat?
(nem szeretnék gyűlölködést,szimpla vélemények érdekelnek,és hogy ki mit gondol,miért.)
Egy bohóc 🤡
Szerencsére hamarosan eltűnik, mondjuk most pont kapálózott MP hátán egy kicsit, de nem jött be 🤡
Még 2020/21-ben úgy láttam, hogy lehet belőle valaki de sajnos a krumplizsák Parlamentbe becipelésén megragadt a szintje. Nem ért igazából a gazdasági dolgokhoz, nem beszél nyelvet (vagy jól titkolja), nem erős a jelleme.
22-ben Fletóval karöltve elsőnek szúrták hátba MZP-t majd hagyták ott egymagára. Majd később már mentegetőzött majd újra vissza kanyarodott az első tettéhez. Számomra '22 tavaszán elvesztette minden hitelességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!