nem kell messzire menni csak menj ki Ausztriába olcsóság ott sincs de az emberek meg tudnak élni abból amit keresnek, nem csak a csókosok.
2024. aug. 27. 17:36
12/24 anonim válasza:
Árnyékkormány is van pld.
2024. aug. 27. 17:38
13/24 anonim válasza:
Ez egy orbáni kifejezés. A kommenthez: nem, ti ezt nem halljátok, ti csak a központi utasítást halljátok. Rá lehet ismerni.
2024. aug. 27. 18:12
14/24 anonim válasza:
A fidesz háborupártizáson, viruspártizáson, tehát demagog HAZUG propagandán kivül mire volt képes 14 év alatt.
2024. aug. 27. 18:18
15/24 anonim válasza:
Ha mondanak valamit, akkor A, vagy leugatják őket, hogy az nem jó; B, vagy leugatják őket, de érdekes módon 2 nap múlva a regnáló párt bejelenti, hogy "Kitaláltam valamit...".
2024. aug. 27. 18:27
16/24 anonim válasza:
Jaj ismerjük ezt már, mert nem az tehet itt bármi rosszról ami az országban van, aki 15 éves kormányoz, hanem a soros tyúcsány brüzzel triumvirátus.
2024. aug. 27. 18:39
17/24 anonim válasza:
Igen, ajvékolni is tudnak, egész jól. Néha még a született izraeli is csak elismertem csettint, hogy otthon se csinálnánk jobban.
2024. aug. 27. 19:22
18/24 anonim válasza:
16.
Az mondjuk vicces, amikor páran úgy festik le, hogy 2010-ig itt a Kánaán volt, aranyélet, aztán jött a gonosz Orbán és direkt elrontotta.
Ezeknél nem tudom eldöteni, hogy feledékeny, demens öregek vagy csak túl fitalok. Én emlékszem, hogy 2010 előtt se volt valami jó - vagyis de, de ironikus módon pont 1998-2002 között Orbánék alatt meg Medgyesi idejében.
Feri már szar volt (a '06-os tüntetések, a 30% alatti támogatottság nem a gonosz Orbán műve volt), Gordon pedig lapátolhatta Feri szarát, nem irigylem.
2024. aug. 27. 19:24
19/24 anonim válasza:
Senki nem mondja, hogy akkor minden tökéletes volt, a probléma az, hogy azóta csak sz@rabb lett minden.
2024. aug. 27. 19:26
20/24 anonim válasza:
19.
Ez viszont igaz. A gond, hogy Magyarország úgy alapból romlik, szerintem tök mindegy ki a vezér, akkor is romlani fog. Legalábbis én nem látom, hogy melyik pártvezető lenne alkalmas ezt megfordítani. Orbán, Magyar, Gyurcsány, Karácsony, Toroczkai stb. biztosan nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!