Kire szavaznál, ha most vasárnap lenne a választások?
A júliusi 4 kutatások átlaga alapján:
Fidesz: 43% - 127 mandátum
TISZA: 31% - 54 mandátum
DK: 8% - 10 mandátum
Mi Hazánk: 6% - 8 mandátum
-
Kutyapárt: 4% - 0 mandátum
Momentum: 2% - 0 mandátum
-
MSZP, Párbeszéd, Jobbik, LMP, MZP és Vona pártja nem éri el az 1%-ot...
Júliusi adatok szerint a Fidesz győzne ismét, de nem lenne már meg a 2/3-a.
"Júliusi adatok szerint a Fidesz győzne ismét, de nem lenne már meg a 2/3-a."
Az a 4-5 hely nem számít nekik.
#11: jah, sajnos. Ha ez lenne a választás eredménye akkor is még lenne nekik a 2/3, "köszönhetően" a mihasznáknak... remélem 26-ban azokat a bohócokat is eltakarítjuk a parlamentből, meg a DK-t is, amennyire lehet.
Mihasznák helyett jobban örülnék egy 5%-os MMN-nek de még a vicc kedvéért az MKKP is jöhetne.
Én se szeretem Toróékat, de ha ők nem lennének, akkor az a 300 ezer ember a Fideszre szavazna.
#13: tulajdonképp így is oda szavaznak...csak sok van, aki nem tud róla...ha nem lennének, akkor egy kis részük maradt volna a Jobbiknál, esetleg Jakab Nép Pártjánál, vagy a 2RK-nál, de valószínűbb, hogy nem mennének el szavazni (nagyobb részük).
Csak az a baj, annyira bugyuták, hogy azt hiszik így nem a fideszre szavaznak, pedig közvetve de...ha megvilágosodnának, hogy mi áll a háttérben akkor meg is szünne jóformán a mihaszna bagázs.
A Fideszre az szavaz, aki a Fideszre ikszel. Nem volt még olyan választás, ami azon a 300 ezer emberen múlt volna, szerintem nem is lesz. Azt meg egyenesen kizártnak tartom, hogy a MiHazánk szavazói a mostani Jobbikra vagy Jakab Péterre szavaznának. Hamarabb leszavaznak a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!