Mit szólna a nép, ha Orbán megadóztatná a nem létező több millió forintos megtakarításait az embereknek?
Figyelt kérdés
Mondjuk a NAV vizsgálódik is, és valamilyen oknál fogva ráfogja, hogy neked kell lennie mondjuk 5 milládnak, ami megtakarítás, így fizess.aug. 26. 08:04
1/9 anonim válasza:
Már most is van kamatadó, ami gyakorlatilag az állampapírok kivételével mindenre vonatozik.
3/9 anonim válasza:
A kérdés komoly, vagy viccelődni próbálsz? Ha előbbi, akkor vagyonadónak hívják, amiről beszélsz, ami egy alapvetően baloldali gondolat, a jelenlegi magyar kormánytól elég távol áll, én nem félnék hogy bevezetik a közeljövőben. A "nem létező megtakarítás" részt nem teljesen értem, ez valami kommentár arra, hogy az átlag magyar megtakarítás 23 millió Ft? Mert ha igen, akkor tényleg annyi, csak nagyon egyenlőtlenül van elosztva, de nem arról van szó, hogy "nem létező" megtakarításokról tud a NAV.
4/9 Gál Gábor 2024 válasza:
most is van rajtuk adó, nekem is kellett tavaly fizetnem 15%-ot a megtakarításom kivétele után.
5/9 anonim válasza:
Nem a megtakarításod kivétele után fizettél adót, hanem a realizált kamat után.
6/9 anonim válasza:
Az átlag olyan, hogy ha neked van 5 milliárdod, nekem 0 ft-om, akkor átlagosan 2,5 milliárdunk van.
8/9 Gál Gábor 2024 válasza:
na, Orbán megadóztatta a megtakarításait az embereknek?
9/9 A kérdező kommentje:
Ami késik nem múlik.... Növelte egy rakás adó mértékét....
dec. 28. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!