Orbán Viktor vagy Magyar Péter? KETTŐJÜK közül kire szavaznál?
Benned nem merült még fel a kérdés, hogy milyen ember az, aki a feleségével folytatott magánbeszélgetést kiposztolja a Facebook-ra? De most komolyan kérdezem: benned az elmúlt 6 hónapban ez felmerült? Az esetleg felmerült benned, hogy egy ilyen ember bármikor, bárkit képes elárulni? Na, és az felmerült benned, hogy ez az ember magasról sz@rt az országra, amíg kapta a milliós fizetést a NER-től? Felmerült már benned, hogy miért csak akkor kezdett el mutatni bármilyen ellenzékiséget, amikor a családi balhék miatt elvették a zsíros állásait? Vagy esetleg te is azok közé tartozol, akiknek csak addig van baja a NER-lovagokkal, amíg fideszesek? Az ellenzéki NER-kiskirály már finom? Én is nagyon le akarnám már váltani a Fideszt, de nekem fontos az ország sorsa, és nagyon nem mindegy, hogy ki lesz minimum 4 évig kormányon. Rémálomnak is rossz, hogy egy olyan ember kerüljön hatalomba, akiben a legközelebbi hozzátartozója sem bízhat meg.
Benned felmerült, hogy amíg nem fordult szembe Viktorral, és ő is annak a csapatnak volt a tagja, addig pont akkora elánnal védted, amekkorával most támadod?
Nem olvastad el a kommentemet. Leírtam, hogy én is nagyon szeretném már leváltani a Fideszt.
Most már válaszolsz a kérdéseimre?
Sok minden felmerült bennem.
Itt már volt aki leírta párszor, hogy "a változás ígérete mindíg jobb a változatlanság bizonyosságánál", ha az egyébként egy mocskos büdös posvány.
És ha ez a változást egy vitatható előéletű politikus hozza, ez akkor is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!