Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi lehet a cigányok,...

Mennyi lehet a cigányok, félcigányok aránya?

Figyelt kérdés
Erről nem igazán lehet megbízható statisztikákat, talán a Debreceni Egyetem készített nem olyan régen egy felmérést és ott 8,8% körül hozták ki. Viszont vajon mennyi lehet a félcigányoké? Vagy alapból mennyire gyakori, hogy magyarok cigányokkal keveredjenek? Ez lesz a jövő?

2024. aug. 23. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Ebből is csak az látszik hogy a cigányok csak bandaban mernek kemenykedni, egyedül fülét farkát behúzza az összes kis szutyok xddd
2024. aug. 25. 03:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Félcigány nagyon sok van. Többségükről nem is lehet tudni. Én több negyedcigányt ismertem, akik még egyetemre is jártak és nem tudtam róluk, amíg el nem mondták. Sokkal gyakoribb a keveredés, mint azt gondoljuk. Ráadásul a c. keverék ismerőseimről idővel kiderült, hogy elmebetegek és bűnöző hajlamúak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mind olyanok.

Sima cigány szerintem kb. 10 százalék lehet, félcigányra nem tudok adatokat mondani, de rengeteg. Idesorolom még azt is, aki negyedrészben az, a gondolkodást az még elég erősen befolyásolja. De ők látszólag beolvadnak a többségi társadalomba, a szőke haj és a kék szem se ritka náluk.

szept. 6. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!