Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol bujkált idén áprilisig...

Hol bujkált idén áprilisig Magyar Péter?

Figyelt kérdés

2024. aug. 23. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
A fideszben.
2024. aug. 23. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
10%

jééé és mégsem zavar senkit hogy Fideszes volt, NER-es volt, Éljen sokáig de a többi NER-es Orbánnal együtt haljon meg (magyar felfogás)

Bennem is felmerült ez hogy ha ő neki tényleg fontos lenne a helyzet akkor hol volt? Amíg a volt feleségével nem volt a story addig 100 000-ek azt se tudták ki az a Magyar Péter.

Ábrahám Róbert nagyon pontosan rátapint a lényegre: Elvágták a Fidesz etetőszékhez vezető utat. Ennyi röviden...

Hála isten vannak szavazók akik tényleg jobbat akarnak és azért bíznak Péterben, amit meg is csinálhat 26-ban

A többi szavazóra is mondott valamit Ábrahám ami szerintem abszolút igaz(lepontozhattok de ezt nem én mondtam xd): "Az emberek nem valamit meg valakit követnek, hanem valami ellen követik Magyar Pétert, az az ember pedig Orbán Viktor. Orbán akármit csinál neki mennie kell, a Magyar szavazók nevében"

Saját véleményem alapján Péter ebből kapja főleg a hírnevet.

De én azt mondom mutassa meg mit tud. Esélye van bőven.

Én csak azt a túlzott hívőséget nem értem, amikor senki de senki nem tudja mit tud mit fog csinálni, de mivel ő nagyon szembe száll orbánnal biztos jó

nekem ezzel van a bajom.

2024. aug. 23. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Sose volt a Fidesz tagja.

Ábrahám Róbert meg igen csak jól ismeri a Fidesz etetőszékét.

2024. aug. 23. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Talán még a tisztességes fideszes politikusoknak is reményt adhat, hogy lehet korrupció és maffia mentes politikában dolgozniuk és részt vehetnek a haza újraépítésében. Magyaroknak pedig eljöhet hamar az a pont, amikor már nincs hova hátrálni.
2024. aug. 23. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

#3 Értem. Szóval MP nem volt a fidesz tagja, mert "csak" a felesége volt fideszes, csak a felesége volt fideszes EP képviselő, miniszter, MP "csak" szeretett volna a fideszes politikai pozíciókhoz hozzájutni, de nem sikerült neki. Nem volt fideszes hiszen "csak" egy évtizeden keresztül szolgálta ki a fideszt a politikában amikor a felesége mellett volt Brüsszelben meg a NER vezetői pozícióit megkapta, egészen idén januárig.

OK.

Na de akkor mi volt az a szöveg Vitézyvel a budapesti kampányban? Mitől fideszes Tarlós vagy éppen bármelyik más olyan médiaszereplő, politológus és egyéb ismertebb ember akire folyamatosan ezt nyomjátok rá, hogy ezért nem kell foglalkozni azzal amit mond?

Ha össze kellene rakni azokat a dolgokat amiket ti, akik Orbánékat szidjátok 0-24-ben, egy NER lovagnak nevezett személyre negatívumként állandóan összehordtatok, akkor konkrétan MP karaktere jönne ki belőle. Erre most megfogjátok és mint messiásotokat a vállatokra emelitek és nyelvet lógatva követitek minden szavát.

Nem égette a kezed a nemzetiszín zászló amikor azzal vonultál mögötte és amit éveken keresztül köpködtél, mert hogy a fidesz tolja mindenhová előre?

2024. aug. 23. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:

soha? xdd olvastad már az egyébként néha szörnyű wikipédiát hogy milyen feladatai voltak?

például a sok közül:

"Magyar Péter 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt az uniós jogalkotás során, elsősorban a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területén. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt, egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben."

hát ki volt kormányon? a Fidesz nem? akkor ha a kormány feladatait végezte akkor benne volt a Fideszben

sőt amit még kiemelek hogy aki magyar péter hívő nem is csodálom ha nem látja hogy addig semmi baja nem volt amíg Varga Judit férje volt de ő is NER-es volt ő is Fideszes volt mégis mint valami szentégből jött ember úgy kezelik.

Mindegy ha ennyire megy neki mutassa meg. Én nem magyart ítelem el hiszen azt se tudom mit tett le az asztalra, de ezt nem csak én hanem senki se tudja mégis kb több 100 000 ember épphogy le nem térdel elé, mert orbán ellen tuti jó

#2-es voltam

2024. aug. 23. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Varga szoknyája alatt.
2024. aug. 23. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Fideszes volt, méghozzá 2002 óta volt a párt tagja, jóval korábban, mint a felesége. Viszont nem volt politikus. Ilyen tisztséget nem akart vállalni, pedig könnyedén megtehette volna.
2024. aug. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!