Na szoszi, most akkor hol van a 20+millió megtakarítás? Ma megrendelem az új kocsimat ebből
Figyelt kérdés
Kitől kell ezt elkérnem?aug. 22. 16:40
11/13 anonim válasza:
Gondolom az van, hogy a felső 10 ezer kezében van az erőforrások 2/3-a. Vagyis ez valami 100 ezer milliárd ft volt, ebből lejön 66, marad 34 ezer milliárd 9.8 millió emberre. Mindjárt csak 10,1 millió ft jön ki fejenként, ami persze még mindig nem igaz, mert abból újabb 2/3 van pl az újabb 100 ezer ember kezében.
12/13 anonim válasza:
Apádéknál lesz, hiszen családonként van annyi, nem fejenként. Beszélj vele a kocsiról szerintem, biztos javasol neked valami jobb fajtát.
13/13 A kérdező kommentje:
én önálló család vagyok
aug. 22. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!