Mégis, hogy bízzon meg az ember egy olyan valakibe mint Magyar Péter ezek alapján?
Tisztában vagyok vele, hogy Orbán is nézi valamennyire az EU érdekeit. De elvileg muszáj is neki mert ha nem tenné úgy járna mint Trump tehát gyilkossági kísérlet áldozata lenne. De ő még ilyen esetekben ad még mindig valamennyi kiskaput. Illetve az EU érdeke lenne, hogy segítsünk Ukrajnának de szerencsére ezt sem akarja Orbán. Persze ezen kívül szinte semmiben nem értek egyet a Fidesszel. De MP sajnos szerintem még ennyi lehetőséget sem adna.
Mivel ő egy valódi bűnözővel fényképezkedett Ursula Von Der Layennel. Orbánt mikor láttuk újvilágrendi bürökrátákkal fotózkobdni. Legalábbis olyanokkal aki nem miniszterelnöki pozícióban van. Most jöhettek Putyinnal, Trumpal de ők épp ez ellen küzdenek azért lőtték ki Trumpot. Bidennel megha találkozott Orbán ő meg Usa miniszterelnöke nem pedig ilyen háttérből irányító Ursula meg Claus Schwab. Vele ha muszáj találkoznia, akkor muszáj. Mondjuk Biden is egy báb de ő is támogatja ezeket a gonosz nagytőkéseket. Trump viszont nem.
Utolsó Épp ezért nem merek a bizalmasa lenni, mint mondtam ezt teljesen nem hiszem el mert Varga Juci sem épp egy szent, de több dolog miatt tartom valószínűnek, hogy igaza lehet.
#13 De jogos, hogy a fejébe kapná XD. Ha csak nem lenne olyan szerencséje mint trumpnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!