Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltják be a gólyatá...

Miért nem tiltják be a gólyatáborokat az egyetemeken?

Figyelt kérdés
Semmk értelme. A szülőnek vagy a gyereknek egy újabb pénzköltés. Az ismerkedés célját pedig már 20 évvel ezelőtt sem szolgálta, ahogy manapság sem.
2024. aug. 22. 08:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Egyetértek veled.
2024. aug. 22. 08:25
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező pontosan leirja azt a fajta gondolkodást, amit a soha egyetemet nem látott vidéki paraszt kimutat magából.
2024. aug. 22. 08:27
 3/20 anonim ***** válasza:
33%

A gólyatábor önkéntes, nem kötelező.

Valami, USA-ból átvett hülye szokás az egész egyébként, főleg ahol a fenekével tartja a poharat és abból kell innia a gólyának.

Nem értem mi szükség góltáborra, nem dedó az egyetem.Felnőttek járnak oda.

2024. aug. 22. 08:30
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

De minek betiltani bármit ami nem kötelező?

Téboly, hogy az emberek be akarnak tiltani valamit, mert nekik nem tetszik.

A többség utálja a mentolos csokit. Tiltsuk be!? Minek!?

2024. aug. 22. 08:41
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Alapesetben talán megkönnyíti a beilleszkedést,hogy megismersz ott pár embert. (De nem muszáj menned)
2024. aug. 22. 08:42
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

1. A gólyatábor NEM kapitalista dolog, már a 70-es években is teljesen megszokott volt.

2. Nem kötelezö, önkéntes, megismerik egymást a jövendö tankörtársak.

3. A gólyatábor nem ivásról meg hasonlókról szól.

4. Akinek ennyire egycsatornás elképzelése van, az még életében nem látott sem gólyatábort, sem egyetemet.

5 Betiltani meg minek kellene, aki nem akar, nem megy.

2024. aug. 22. 08:53
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem kötelező a gólyatábor. A 3 gyerekemből az egyik nem is volt az egyetem előtt, nem volt annyi hely hogy mindenki mehessen. A másik kettő meg jól érezte magát.

Az meg hazugság, hogy nem szolgálja az ismerkedést, csak a résztvevő fiatalon múlik, hogy a csoportja tagjait mennyire ismeri meg és rajtuk kívül mennyi emberrel ismerkedik.

Aki nem képes rá az persze nem ismerkedik. Gyerekem is mondta, hogy hiába voltak együtt, hiába voltak programok, páran csak egyedül üldögéltek és nem vették részt semmiben, nem beszéltek senkivel. Ez nem a gólyatábor hanem az ő hibájuk.

2024. aug. 22. 08:59
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

"A többség utálja a mentolos csokit. Tiltsuk be!? Minek!?"

Tiltsuk be a fagyoskodást is, az csak a hanyatló Németországban szokás. Aki télen fagyoskodni mer, azt meg kell büntetni.

2024. aug. 22. 09:01
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Én voltam gólyatáborban, rólad pedig lesír kérdező, hogy te nem, és gőzöd sincs mi van ott. De azért okoskodsz.
2024. aug. 22. 09:16
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Semmi baj a gólyatáborral, az idiótákkal van.
2024. aug. 22. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!