Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kuruc.Info mostmár független...

A Kuruc.Info mostmár független sajtócikként működik?

Figyelt kérdés
Most, hogy a Jobbik ennyire legyengült és 2018 óta már nem olyan nacionalista és jobboldali. Így a Kuruc.info független sajtócikk lett? Szerintem a legkorrektebb sajtó volt régen is de mostmár függetlenebbek, de a fasizmust nem engedték azóta se el, sőt fasisztábbak mint régen.

aug. 21. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
aug. 21. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

"fasizmust nem engedték azóta se el, sőt fasisztábbak mint régen"

És az neked miért problèma ha igazi magyar vagy?

aug. 21. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Függetlennek független
aug. 21. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem hinném, hogy a lyóbik álljon mögötte, főleg napjainkban.
aug. 21. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy probléma, egyszerűen csak érdekes, hogy amikor Vona állt a Jobbik élén ugye nagyon nacionalista-fasiszta volt a Jobbik. És a Kuruc mégis most fasisztább mint akkor. De amúgy ez nem baj mivel csak fasiszták és még mindig nem nácik.
aug. 21. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

7.

De azt tudod hogy a jobbik csak addig volt fasiszta amíg be nem lépett az összefosásba ?

aug. 21. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt írtam a kérdésben is leírtam. Amikor belépett akkor már teljesen elhagyta a fasizmust. De amikor Sneider lett az elnöke már akkor is kevésbé lett fasiszta. Most az MHM az aki még jobban az, vagyis ők már nácik viszont őket meg ki nem állhatom. Most ha leírnám ide, hogy miért akkor egész regényt írhatnék. Pl a túlzott náci viselkedésük is egy ok erre. Az ő sajtójuk úgy tudom viszont a Magyar Jelen.
aug. 21. 21:40
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Még szerencse, hogy a kuruc maradt olyan amilyen, és nem lett olyan elvtelen mint a szarabbik.
aug. 21. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

#2 Mask-off.

Ennyit írtam. Ezt milyen alapon törölték a cenzorok? :)

aug. 21. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
20%

Szerencsére egyből le is nullázta a magyarok elárulásával magát a Rabbik Magyarországért párt.

aug. 22. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!