Tudod egyes helyeken ez úgy mgy, hogy kedvesen szólnak neki. Aztán kevsbé kedvesen. És ha még mindig semmi, kiteszik a szűrét.
Ez nálunk nem működik, mert itt kedvelik a lopást.
aug. 21. 20:21
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy elmebeteg -legalábbis nálunk- nem lehet miniszterelnök. A Gyakorin viszont tehet fel kérdéseket, és írhat válaszokat.
aug. 21. 20:28
5/9 anonim válasza:
Van egy vicc, ami ma is érvényes, erre a tevékenységre is:
"Nagyon büdös van a Parlamentben. Szabó elvtárs megkérdezi:
- Kovács elvtárs: maga becsinált?
- Én bizony be, fiam! - jön a válasz.
- Akkor miért nem megy ki? - kérdezik tőle.
- Mert még folytatom".
aug. 21. 20:42
6/9 anonim válasza:
Orbant Graz-ban lekotozve kellett kezelni egy pelenkaval es haloperidollal megnyomni popo izomba, mert a sok ivastol akkora lett a hasa nagy (ez nem is kifejezes) egyreszt, masreszt epilepszias lett tole. A mai napig hallucinal raadasul, mert Bipolaris I-ben szenved (lasd soros kemhalozat). Erre inni nem bolcs dolog. Foleg drogozni amikor putinnal talalkozott egy interjun. Azok a kezmozdulatok... pufi fejvagas. Mindent elarul rola. Itthon meg a nagy Hitler "bekes" verzioja a Kossuth radioban. Allitom ez a bekemisszio is egy Bipolaris epizodja volt Orbannak.
aug. 21. 20:52
7/9 anonim válasza:
Vagy a győzelemmániáját, és a vesztésfóbiáját???
aug. 21. 21:27
8/9 anonim válasza:
6#
Ezeket te mind teljesen megbízható szóbeszédből tudod, esetleg te voltál a kezelőorvosa Grazban? Azonkívül testbeszéd szakértő vagy, és értesz a távdiagnózishoz, amilyen azt hiszem az RTL-en volt 20-30 éve?
Ha te állítod, hogy bipoláris epizódja volt a békemisszió, akkor azt el kell hinni? Hagyjuk, nem érdekes.
De érdekelne valami: Hogy lehet valakit egy pelenkával kezelni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!