Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem kezelteti a...

Orbán miért nem kezelteti a kleptomániáját?

Figyelt kérdés
Jó lenne mert lassan az emberek kenyeret is ellopja annak érdekében h legyen húsvétra hatalmas sonka meg lóvé az adriara hetekre

aug. 21. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Kezelteti.

Grazban.

aug. 21. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Ott az elmebetegseget szokta úgy tudtam
aug. 21. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Tudod egyes helyeken ez úgy mgy, hogy kedvesen szólnak neki. Aztán kevsbé kedvesen. És ha még mindig semmi, kiteszik a szűrét.

Ez nálunk nem működik, mert itt kedvelik a lopást.

aug. 21. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy tudtam, hogy elmebeteg -legalábbis nálunk- nem lehet miniszterelnök. A Gyakorin viszont tehet fel kérdéseket, és írhat válaszokat.
aug. 21. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Van egy vicc, ami ma is érvényes, erre a tevékenységre is:

"Nagyon büdös van a Parlamentben. Szabó elvtárs megkérdezi:

- Kovács elvtárs: maga becsinált?

- Én bizony be, fiam! - jön a válasz.

- Akkor miért nem megy ki? - kérdezik tőle.

- Mert még folytatom".

aug. 21. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Orbant Graz-ban lekotozve kellett kezelni egy pelenkaval es haloperidollal megnyomni popo izomba, mert a sok ivastol akkora lett a hasa nagy (ez nem is kifejezes) egyreszt, masreszt epilepszias lett tole. A mai napig hallucinal raadasul, mert Bipolaris I-ben szenved (lasd soros kemhalozat). Erre inni nem bolcs dolog. Foleg drogozni amikor putinnal talalkozott egy interjun. Azok a kezmozdulatok... pufi fejvagas. Mindent elarul rola. Itthon meg a nagy Hitler "bekes" verzioja a Kossuth radioban. Allitom ez a bekemisszio is egy Bipolaris epizodja volt Orbannak.
aug. 21. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy a győzelemmániáját, és a vesztésfóbiáját???
aug. 21. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

6#

Ezeket te mind teljesen megbízható szóbeszédből tudod, esetleg te voltál a kezelőorvosa Grazban? Azonkívül testbeszéd szakértő vagy, és értesz a távdiagnózishoz, amilyen azt hiszem az RTL-en volt 20-30 éve?

Ha te állítod, hogy bipoláris epizódja volt a békemisszió, akkor azt el kell hinni? Hagyjuk, nem érdekes.

De érdekelne valami: Hogy lehet valakit egy pelenkával kezelni?

aug. 21. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

8

darknet, ennyit mondok.

aug. 21. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!