Ha lenne az államnak egy kis megspórolt pénze mire költenéd?

Lopnék.
Ha van üresedés valahol a fideszben akkor szóljatok légyszives!

A felsoroltak nagy része inkább alapvetőnek kellene lennie, nem megspórolt pénzből költeni rá. Én még oda sorolnám a munkahelyek teremtését is.
Hamár azokon felül lenne véletlenül megspórolt pénze, mondjuk lehetne befektetni többet a kutatás/fejlesztésbe, hosszútávon megéri.

Ez valami szűrreális, nem létező világ?
Az államnak van pénze! Én semmire se költhetném, amig nem én leszek legalább a pénzügyminiszter, de valójában a miniszterelnök.

Van ott pénz bőven, újra és újra bebizonyosodik, csupán nem arra fordítják, amire a társadalomnak szüksége lenne, hanem a haveroknak juttatják, amelyből pillanatok alatt magánvagyon lesz.
Mellesleg, belegondoltatok már, milyen szar lehet orbánnak? Hiszen, minden rokona, haverja, annak rokonai, mind luxuséletmódot folytató milliárdosok, miközben orbán csupán egy bérből élő közalkalmazott, akinek szinte semmilye sincs. Milyen pocsék lehet, amikor összejönnek a rokonok, haverok egy kis ereszd el a hajam szülinapi vagy ünnepi partira, mondjuk a hatvanpusztai majorságon. Körben szinte minden föld viktor apjának és mészáros klánnak a tulajdona, együtt összesen 277 hektár. Repülők, helikopterek, hajók, luxusautók, luxusvásárlás (amire lányának is nagy igénye van), szállodák, a fél Balatonpart, a fél főváros, majd az egész ország az övék. Köztük ott van viktorka, aki a társasság szégyene, hiszen ő az egyetlen csóró közalkalmazott, feleségével közösen 10 millió forint megtakarítással (miközben 26,3 millió forint megtakarítása van átlagosan egy magyar háztartásnak a MNB szerint), felerészben tulajdonosa egy 2002 májusában vásárolt XII. kerületi ingatlannak, és egy 2013 szeptemberében vásárolt felcsúti házat birtokol.
Tehát, orbán viktorka a hülyegyerek a milliárdos rokonok, barátok között!
...és ezt a maszlagot, még mindig milliónyi fideszes szavazó szo.ja be!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!