Mi jo a tűzijárékban?
Figyelt kérdés
Semi extra mem volt .Ugyan ojan volt mint tavaj nem ahogy beharangozták csak az ára szökött a csilagos égig . Minden ráköltött forint pocséklás közben a kórházak meg megfuladnak az adóságba . !!!!!!!!2024. aug. 21. 14:26
1/10 anonim 

válasza:

Nem tudom, 2006-ban, mikor volt a tragédia, én akkor már nem néztem, és azóta sem.
2/10 Mad Max2 

válasza:

Sok birka bámulhatja, és közben a túlárazás miatt jó sok közpénzt lehet elmutyizni a tüzijáték apropójaként!
4/10 anonim 

válasza:

Utyanaz a lyó bene, mind a hejes iras ban.
7/10 anonim 

válasza:

Konkrétba semmi se.
Ott az a sok cigány, aztán lövöldöznek meg durrogtatnak nekik.
Ami mégis jó benne, hogy én májusban szoktam foglalni helyet egy hajón már vagy 20 éve mindig.
Aztán odamegyek 1 nővel. Koccintunk 1 pezsgővel és közben boldog vagyok.
Nem a tüzijáték tól, hanem a szép nő társaságától.
8/10 anonim 

válasza:

"Ott az a sok cigány, aztán lövöldöznek meg durrogtatnak nekik."
Te se most jöttél a kultúrházból.
9/10 anonim 

válasza:

#18:37
Majd ha szülinapod lesz és valaki adni akar neked valamit akkor mondják ezt neked is, hogy annak a cigánynak adják :D
10/10 anonim 

válasza:

Drága.
Környezetszennyező.
Hangos.
Tartalmatlan.
Értelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!