Amennyiben 2026-ban nem a Tisza nyer mégsem, akkor azok, akik most támogatják, mit fognak tenni ??
Figyelt kérdés
2024. aug. 20. 18:36
1/13 anonim 

válasza:

Iszok egy hideg sört az a biztos.
2/13 anonim 

válasza:

Ha nem is nyerünk de nem lesz Fidesz 2/3 már megérte. 🙂
3/13 anonim 

válasza:

Én nem vagyok elkötelezve egyik párt iránt sem, ha megint a fidesz nyerne hát annyit tudok tenni hogy reménykedek hogy majd jobban csinálják mint eddig, remélem sokkal jobban.
5/13 anonim 

válasza:

Polgárháború garantált lesz. Már évek óta benne van a levegőben. 26-ban a veszteség felteszi az i-re a pontot.
6/13 anonim 

válasza:

Semmi különlegeset nem teszek bár a Tiszára szavaztam elfogadom a többség döntését, ez van.
7/13 anonim 

válasza:

Legrosszabb eshetőség is csupán annyi, hogy nem változik semmi.
Jelenleg ugyebár nulla parlamenti képviselőjük van. Szóval, mégha csak annyit elérnek, hogy mandátumokat tudnak szerezni, azzal már előrébb lesznek.
8/13 anonim 

válasza:

Tovább harcolok Magyarország szabadságáért és a jóléti társadalmat megteremteni tudó miniszterelnökért. Egyszer csak sikerül egy becsületes embert megválasztani ehelyett a tolvaj hazug ember helyett aki most szétlopja az országot.
9/13 DK-s 

válasza:

Magukon kívül mindenki mást hibáztatni fognak azért hogy hagyták, hogy egy csaló lehúzza őket egy csomó pénzzel.
Senki nem szereti beismerni hogy naiv volt.
10/13 anonim 

válasza:

Na én beismerem , eddig fideszes szavazó voltam de ez az ellenzék háborúpárti szlogen meg a Putyinnhaverság már sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!