Ja vajon a fideszes operatív törzs mitől fosik jobban: megtartani a ma esti tüzijátékot vagy lefújni azt? 😅
Figyelt kérdés
aug. 20. 15:09
A kérdező szavazást indított:
Megtartani
Lefújni
14 szavazat
1/12 anonim válasza:
Mindkettő. Ha lefújják és jó az idő, fejek hullanak, ha nem fújják le, és vihar lesz, fejek hullanak.
2/12 A kérdező kommentje:
Erről beszélek 😅
Közben a MET oldalán nem mernek frissíteni. Tiszta észak-Korea ..
aug. 20. 15:12
4/12 anonim válasza:
Rettegnek a hülyék ahelyett, hogy ezt az idejét múlt tüzijátékot befejeznék. Haladni kéne kicsit a korral, 2024 van. Vannak drónok, lehet velük nagyon pöpec fényjátékot csinálni.
5/12 A kérdező kommentje:
aug. 20. 15:18
6/12 A kérdező kommentje:
Én emlékszem a 2006-os estére, hilariózus volt, én elveztem. Felőlem most is jöhet egy hasonló!
aug. 20. 15:23
7/12 A kérdező kommentje:
Mindig szórakoztató, amikor szervilis figurák akut döntési helyzetbe kerülnek és próbálják kitalálni, hogy mivel árthatnak kevesebbet a karrierjüknek és hogy mi lehet a Vezér fejeben.
Szerintem egyébként a végén fel fogjak hívni Orbànt, hogy mi legyen.
aug. 20. 15:37
9/12 anonim válasza:
Remélem hogy megszopatják magukat a nácik, akár megtartják akár nem.
10/12 anonim válasza:
Ez van amikor szakértőket rúgnak ki és olyanokat raknak pozicióba akik nem értenek az adott témában. Megvárják a tüzijáték kezdésénének utolsó percét, ott kinéznek az ablakon, ha jó az idő mehet, ha nem akkor nem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!