Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mit intézett a kormány?

Kinek mit intézett a kormány?

Figyelt kérdés
Hogy tud valaki a fideszre szavazni amikor mindent szétcsesznek és szétlopják?

2024. aug. 18. 22:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most nem kezdem el keregélni a több százezer kérdés alatt, a válaszaidat, erre nincs időm, nekem nem fizetnek a trollkodásért. De várom a fizetéssel kapcsolatos linkedet is.
2024. aug. 19. 18:09
 22/31 anonim ***** válasza:

19: Teljesen más kérdés a vásárlóerő érték. Csakhogy egy ellenzéki győzelem esetén a rezsiárakat vélhetően hamar megemelnék, jobb fizetések meg nagyon lassan lesznek, feltéve, ha nem jön közbe valami válság, vagy nem túl erős Orbán oligarcháinak és választásnál hosszabb idejű mandátumú embereinek befolyása a kormányváltás után is.

Tehát a probléma a kormányváltás esetén, hogy megint húsba vágó, azonnali, valós áldozatot kell majd hozni MOST (azaz akkor most, tehát 26-ban) egy ESÉLYÉRT, hogy KÉSŐBB jobb legyen.

2024. aug. 19. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:
16! Talán azért nem beszél a rezsi árakról az ellenzék, mert nincs jelentősége a dolognak? Nem 1996öt írunk, mikor még esemény bolt, hogy van vezetékes gáz a faluban. Temérdek módja bán annak, ha valaki a rezsin akar spórolni amúgy.
2024. aug. 19. 18:35
 24/31 anonim ***** válasza:
A rezsicsökkentés 2022-ben is választást nyerő téma volt, és 2002-ben is Medgessy talán legikonikusabb mondata volt a nem lesz gázáremelés, szóval milyen 1996? A topic egyébként is egyénként kérdez, NEKEM ezt intézte! Konstruktívan állok hozzá, nem istenítem a kormányt, hanem rávilágítok, hogy szerezheti meg az ellenzék az ÉN szavazatomat!
2024. aug. 19. 19:49
 25/31 anonim ***** válasza:

És ha nincs jelentősége, miért követel mindenki víz emelést, hogy legyen pénz a korszerűsítésre?

Miért kampányolnak non-stop a ruszki gáz ellen, HA nem aktuális a rezsi téma?

Miért pusztítanak műtárgyakat a környezetvédők, miért láncolják oda magukat mindenhez? Németországban már sikeresen leállították az atomerőműveket.

Miért sláger téma mindenhol a megújuló energia, a karbonadó, a fenntarthatóság-fasizmus?

BÁRCSAK ne lenne aktuális, bárcsak ne folyna a csapból is ez!

2024. aug. 19. 19:52
 26/31 anonim ***** válasza:

"Csakhogy egy ellenzéki győzelem esetén a rezsiárakat vélhetően hamar megemelnék"

Ön időutazó tán? Kormanyváltás esetén az alapvető élelmiszerek zöldségek/gyümölcsök ÁFÁJA 5%-ra csökkent illetve az m1 től 650 milliárd forint az EÜ-be kerül, ahogy a jelenlegi rezsiárak is csökkent fognak,.hisz most is vagy 500%-al többet fizetünk, mint a valós ár.

2024. aug. 19. 20:02
 27/31 anonim ***** válasza:

26:

Miért nem olvasod vagy ezt a topikot, vagy keresed meg a számokat a neten? Lakossági fogyasztó az EU legalacsonyabb villany árát fizeti:

[link]

36-ból az 5. legolcsóbb vízdíját:

[link]

Egy m3 gáz kb. 100 ft

Ez hol 500%, és melyik EU-s országban van ennél olcsóbb?! Mondd már meg, és már veszem is a repjegyet, csak oda, tezsvír!

És hol nyilatkozott ellenzéki politikus arról, hogy a rezsit csökkentenék, vagy akár csak meghagynák a jelenlegi árán az átlagfogyasztónak? Linkeld, és azonnal megrohamozom a Karmelitát!

Én egyedül a DK-ról tudok, hogy bármit mondott volna a rezsiről, és az a létező legrosszabb forgatókönyv; fizessenek a gazdagok címmel megemelné a középosztálynak is, hogy szociális alapú kedvezményt adhasson. De legalább ez nyílt lap; a többiek hallgatnak -- vagy csak én vagyok figyelmetlen -- itt jöttök a képbe ti, kedves gyakorisok!

2024. aug. 19. 20:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Ugyancsak azt tudom mondani, hogy a jelenlegi magyarországi fizetésekhez képest a 100 ft is drága, főleg úgyhogy egy családi házat vagy akár egy lakást télen baba mellett felfüteni.. nem jössz ki a rezsicsökentett árból, de a probléma az hogy a rezsicsökentett ár is magasabb mint a piaci ár amiért vesszük, tehát a nem rezsicsökkentett ár egy árverés, mert anélkül is ennyibe kerülne vagy még akár olcsóbb is lehetne. Szóval ez a rezsicsökkentés csak hülyítés de ez a téma már ezerszer ki lett vesézve meg ezer szakmai cikk született róla.
2024. aug. 19. 21:15
 29/31 anonim ***** válasza:

28: Ne keverd a vásárlóerőt az árral, teljesen más téma. Azt az állítást támaszd alá egy példával, hogy HOL olcsóbb az EU-ban a lakossági gáz ára 100 ft-nál, hogy végre VEHESSEM A REPJEGYET ODA!!!

A "szakmai cikkek" max 2022 előtt lehettek relevánsak, amikor még az EU importált Orosz gázt, és már akkor is főleg a limit feletti/vállalkozói drágított árra vonatkozhattak.

2024. aug. 20. 09:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Tehát még egyszer: nem azt kérdezem, hogy az ottani fizetésekből hol tudok több gázt venni, hanem, hogy nominálisan hol olcsóbb, mert nekem a MOST számít! Az, hogy lesz-e munkám, mikor és meddig, az a jövő zenéje! Azt akarom látni, ami BIZTOS: hogy a megtakarított pénzemből mennyi gázra futja majd a célországban Magyarországhoz képest!
2024. aug. 20. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!