A Fidesz-kormány tönkretette a közoktatást Magyarországon?

Miért

A közoktatás sohasem volt jó.
Én még az MSZP idején kezdtem a gimnáziumot és a Fidesz alatt fejeztem be.
Aki nyelvvizsgázni akart akkoriban, annak magántanár kellett.A legjobb nyelvtanárok már akkor is privát nyelviskolákban tanítottak és nem államiban.
Nekem matematikából is kellett magántanár, mert gimnáziumban kb arra ment ki az egész,hogy az érettségin átrugdossák a diákokat, hogy utána mi lesz, az már őket nem érdekelte.
A felsőoktatás viszont egyáltalán nem rossz Magyarországon.
Nyilván, van hova fejlődnie, de világviszonylatban, nemzetközi rangsorokban sem a végén kullog:

5 "Mert minél butábbak az emberek, annál nagyobb eséllyel lehet őket tartósan rabszolgaként tartani."
Azét emelte fel az I.Orbán kormány a felsőoktatásba felveendő tanulók számát a duplájára ? Az volt a szlogen, hogy a fiatalok 2/3-a legyen diplomás. Ezt már elfelejtik
A gyarmatokon sosem volt jó oktatás. Látják, hogy a jül képzettek úgyis elmennek. Nyugaton mindig jobb életszínvonal volt. Velük nem lehet versengeni. Így kimennek. Innentől kezdve nem érdemes egy feneketlen kútba önteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!