Arra senki sem gondol, hogy ha Sopron Ausztriához került volna, akkor az ő ősei sem oda költöztek volna, hanem egy másik városba?
Én Bécsújhelyen élek saját lakásban, Ausztriában. Bécsben dolgozok, heti egyszer kell bejárnom, irodai munkahelyre.
A sok éhenkórász soproni csíra átjár kulimunkázni, meg nyalni az osztrákok seggét :D
Nem vagyok született osztrák, Kelet-Magyarország-ról költöztem át mérnökként pár éve, azóta össze is gyűlt egy saját lakásra, mert itt ilyenek a fizetések.
Most már lesajnálóan nézem ahogy a sok Nyugat-Magyarországi kuncsorog alja melóért errefelé tömegesen. Szánalmas.
Kérdező, miért ne ott élnének?
Vagy te gyüttment vagy?
Ha valakinek az ősei soproniak voltak a XX. század elején, akkor az illető most osztrák állampolgárként élne az Ausztriához tartozó Sopronban.
Nem értem a kérdésedet.
3-as
Írországba hova?
Azt hallani a lakhatás, főleg Dublin és környékén szinte lehetetlen már, 1000€ alatt nem adnak ki szobát. Írországban egy teljes lakás bérlése megfizethetetlen, már nem is lakásokat hirdetnek, hanem szobákat 1 vagy 2 ágyasakat és mára az lett az általános, hogy egy lakásban 4-6 idegen ember él.
Dublin
hát igen, 800 eur kb. egy sima szoba csak. 2000 kb. az átlag a lakásoknál
nem megfizethetetlen de lakáskrízis van, viszont minden pénzt megér hogy nem magyarba vagyok
és emellett még 1400-akat félre is teszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!