Szerinted mennyi az esélye hogy olyan államcsőd felé halad Magyarország, mint anno ami Görögországban volt?
Figyelt kérdés
aug. 15. 10:47
1/21 anonim válasza:
Szerintem elég nagy, de én nem vagyok szakértő.
2/21 anonim válasza:
Ha az államcsődöt nem is, de azt még megélhetjük hogy egy köteg húszezressel megyünk bevásárolni mert úgy elinflálódik a Forint.
3/21 anonim válasza:
Semennyi.
Vagy nem érted mit jelent az államcsőd vagy nem vagy tisztában a magyar gazdaság adataival.
4/21 anonim válasza:
Az államcsőd azt jelenti,hogy az állam még a saját hiteleit se tudja visszafizetni.Görögországban az államadósság már évtizedek óta 100% felett van, ma már 200% környékén.
5/21 A kérdező kommentje:
3. a magyar gazdaság teljesen a csőd fele halad!!! Csak hogy mondjak valami újat neked!!! 💣
Nyilván 1 fideszes ember szerint dübörög a gazdasag, de ezen nem is csodálkozok, akinek 6 osztálya az azt mondja csak amit a felcsuti führer hangoztat! Te🐑🐑🐑
aug. 15. 10:56
6/21 A kérdező kommentje:
4.azt hiszed a fidesz bevallja ha a hiteleket nem tudja fizetni?
Kussolnak!
aug. 15. 10:57
7/21 A kérdező kommentje:
Következő fideszes szakértő?
aug. 15. 10:58
8/21 anonim válasza:
Ez nem esély, ez tény. Egy csőd az egész ország. Csakhát, bemondják a híradóban hogy minden szuper, aztán annyi.
Minden másra ott a prüsszel meg a háború.
9/21 anonim válasza:
0%, amíg a Fidesz kormányoz, a baloldal szokott államcsődöt csinálni.
10/21 A kérdező kommentje:
👏👏👏👏👏
aug. 15. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!