Orbánnak köszönhetően szeptembertől tovább drágul a liszt és a kenyér, meg persze minden?
Figyelt kérdés
Nem kéne az áfáját csökkenteni?
Nem zavarja eléggé a fidesz szavazókat, hogy a legtöbb alapvető élelmiszer minimum duplája vagy 2,5x-ese lett, a 2 évvel ezelőtti árához képest?
aug. 14. 22:49
11/13 anonim válasza:
#9 Nyilván vannak pályázatok, de nem jut rájuk elég pénz és ami jut, azt is elviszik a ner-es cégek és nem valósul meg belőlük semmi érdemi. A valóság azt mutatja, hogy ezek a fejlesztések nem elegendőek, hiszen látványosan nagy az aszálykár, és a mértéke nem mutat jelentős csökkenést, sőt, évről évre több kár keletkezik.
Sokkal nagyobb mértékben lenne szükséges támogatni az öntözést és a vízgazdálkodást.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom ki hol vásárol, én többnyire a lidl-ben. Most nem voltam két hétig, és újra látok szinte minden ezer forint alatti terméken 20-50 forint pluszt. Egész nyáron figyeltem, hétről hétre mindig rádobáltak ennyiket a kelendőbb dolgokra. Nem tudom mikor lesz vége, de őszintén, mi indokolja a folyamatos hónapok óta tartó emelkedést?
13/13 anonim válasza:
#12 Semmi.
Csak szimplán a kereskedők haszonvágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!